Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wiii

sprzęt AGD - przymierzam się do zakupu i proszę o opnię

Polecane posty

jesteśmy z Mężem na etapie zakupu mieszkania. no i wiadomo trzeba będzie na początek też kupić podstawowe rzeczy typu pralna, lodówka, kuchenka i zaczynamy się za tym rozglądać. chciałabym poznać Wasze opinie na ten temat, co polecacie a czego byście za darmo nie chcieli? generalnie podobają nam się pralki Boscha - mają wszystkie programy jakie chcemy, klasa energetyczna A+++, duży załadunek, przyzwoite zużycie wody. czy ktoś może coś powiedziec dobrego lub nie na temat Boschowskich pralek? i podobają nam się płyty wraz z piekarnikami do zabudowy firmy Amica. tylko jakoś ta marka do nas nie przemawia i mamy obawy co do jakości sprzętu Amici. Ktoś posiada płyte i piekarnik Amici?

Gość gość
Może poszukaj opinii na temat konkretnego modelu na "cokupic.pl" albo euroagd.

Gość Pan Ślimak
Jest już taki temat, poszukaj sobie :P

@ wiii Też właśnie poszukuję AGD do mieszkania, wszystkich sprzętów. Najlepiej chyba samemu poczytać w necie opinie a potem jeszcze posłuchać, co w sklepie mają do powiedzenia.

Gość Pan Ślimak
W sklepie będą próbowali Ci wcisnąć to co im nie schodzi więc uważaj. :classic_cool:

Gość gość
Sprzęt do domu kupowałam 7 lat temu, płytę i piekarnik Bosh -nie mam zastrzeżeń, Zmywarka do zabudowy Siemens 45cm- teraz kupiłabym 60cm , zwróć uwagę na ilość programów, u mnie nie ma szybkiego mycia , pralka i lodówka Indesit - lodówka działa bez zastrzeżeń, w pralce miałam wymieniana grzałkę . Moja teściowa ma pralkę Indesit ponad 10 lat i jeszcze nigdy nie była w naprawie, ma też lodówkę z Amici też ma już swoje lata i działa. Płytę i piekarnik ma z Amici używa 2 lata i nie narzeka.

ja pracowałam 2 lata w sklepie i ostatnią rzeczą jaką zrobię to uwierzenie sprzedawcy ;) czytam po necie oczywiście, ale popytać jeszcze tutaj chciałam

Gość apartowa11
Lodówka Elektrolux XXL- ok. duża i dobra. Piekarnik Gorenje - też dobry, ale wolałam poprzedni Matercooka Płyta gazowa Amica z żeliwnymi rusztami - cudo, polecam Pralka Elektrolux - dobra jak na razie działa 6m-cy Okap Amica - dobry, ale i tak rzadko go używam Mikrofalówka Samsung z talerzem crusty - taka sobie Cały sprzęt działa od lutego bez zarzutu - odpukać - Jedynie co kupiłabym dzisiaj inny piekarnik. Ma za mało funkcji.

właśnie kurcze mam mieszne uczucia co do Amici. bardzo spodobał nam się piekarnik i płyta gazowa do zabudowy amici. niby drogie to ale czuy jakość ma się do ceny tak jak powinna... mam w domu u mamy pralkę amici - jest spoko, i lodówkę - porażka i teraz nie wiem czy się pakowac w tą amicę. czy jakiegoś mastercooka bo też nam się podobał cały zestaw

Wiii, w domu rodzinnym mam kuchenkę gazową Amica i niestety jest średnia. Także może za inną firmą rozglądaj się. x My też musimy kupić płytę indukcyjną i piekarnik, ale kompletnie nie znam się na tym. Nie jest mi potrzebna jakaś duża ilość funkcji w piekarniku, ważne, żeby grzało góra dół, termoobieg i grill.

Gość gość
Mogę cię przestrzec przed firmą Ardo. Miałam kiedyś lodówkę, która od góry do dołu cała mroziła, okap, który nie ciągnął oraz pralkę , która nie płukała. Masakra jakaś . Obecnie użytkuję lodówkę- Electrolux, pralkę- gorenje, zmywarkę- Bosch, piekarnik i plytę - FRA. Działają bez zarzutu. Ostatnio kupiłam też odkurzacz irobot roomba - rewelacja.