Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Goraca Zuzia

Po 30

Polecane posty

Zuzia zresztą trudno nie narzekac w kraju ograbionym przez Stalina i Hitlera z którymi w owym czasie Brytyjczycy się starali układać :classic_cool:

Wy wszyscy i tak macie gorzej ode mnie, mam najlepsze zycie na swiecie nic nie musze i robie tylko to co chce:-P:-D Nie narzekam, nie jęcze i nie marudze bo nie mam powodów i sobie takich nie stwarzam:-)

Gość Trala-la-la-la
jasne ze brnac nie przebiera, rznie co popadnie.....haha A myslisz ze inne sie nie "rzna" ze to tylko Polki? Inne to dopiero, co noc inny a potem delikwenta, jak zrobi swoje za drzwi....delikatnie mowiac. Za to faceci to swietoszki.....ah ta arabska mentalnosc polakow....!

w polsce jak sie ma kase jest ok ale to jeszcze bedzie troche wiocha bedzie przez 20 lat pewnie dopuki z kolesiami z uni kolejnych 100 mld nie wpompujemy ale damy rade

Gość Trala-la-la-la
Polskie getta juz sa.....nie mam nic do polskosci, ale nie po to wyjechalam, zeby znow zyc w polskim kurwidolku. Chce troche poznac swiata. Czy to przestepstwo?

Gość Trala-la-la-la
Do jasne ze brnac......w Polsce nawet za 100 lat nie bedzie dobrze. Ludzie na to nie pozwala bo lubia byc gnebieni, no I przy okazji jest na co narzekac Kazdy narzeka, ale nic nie zrobi

getta zrobią duzo zlej roboty uciekajcie z tamtad jak tylko mozecie bo was zaczną stygmatyzowac ubierajcie sie na kolorowo, usmiechajcie sie i mowcie wszystkim dzien dobry patrząc w oczy

Gość Trala-la-la-la
Tez uwazam, ze Polki sa ok, choc zbyt spudernicowane I zazdrosne o inne kobiety....bo ta chudsza, ta ma lepsze tipsy itd. Najbardziej rozwalona mnie to opalanie w solarium. Wiekszosc ludzi oddalaby wszystko, zeby byc bialym, a te sie smola..... Osobiscie jestem bielutenka, nie opalac sie w ogole I jestem bardzo dumna ze swojego koloru skory :)

Gość Trala-la-la-la
Ja uniknam gett polskich, to od razu jestem zbluzgana, ze uwazam sie uj wie za kogo. Jestem w uk a nie w pl wiec chce to poczuc, a nie kisic ogora w polskim gettcie

Gość Trala-la-la-la
Pozyjemy zobaczymy....

Gość Trala-la-la-la
no dobra, nikt tu nie chce gadać, ide se pogmyrać paluszkiem w pupie, bo mam chcice

bez jaj ladna mulatka jest ladniejsza niz ladna biala nieopalona ale czasami opalenizny rzeczywiscie za duzo brzydko umalowane nie powinne byc opalone wogole brzydcy w domu powinni siedziec

Gość Trala-la-la-la
w*********j podszywie j****y

Gość Trala-la-la-la
sam jesteś podszyw

Gość zatem obywatel brnąć
siedzi w piwnicy? bo nie dość że głupi i niewykształcony, to jeszcze ma ryj jak ścisk doopy dinozaura?

Gość zatem obywatel brnąć
sram se do ryja

Gość smacznego życzę
przygłupie :)

Gość Trala-la-la-la
Eeeeeeee...IDE pocwiczyc, co bym nie skapciala. Pa!

Gość gosc ona
Ja staram sie nie narzekac,jestem w Uk od 6 lat i wiem ze to byla najlepsza decyzja,zapewnilismy z mezem naszym dzieciom godne warunki,edukacje i mozliwosc realizowania swoich muzycznych pasji i to dla mnie najwazniejsze.Prawda jest ze polacy za duzo pija,ale nie tylko w Uk ale i w Polsce ale tez nie generalizujmy,nie wszyscy,ja wsrod polakow nie mam za bardzo znajomych chociaz jak wiadomo Southampton to drugie miasto zaraz po Londynie gdzie Polakow jest masa bo prawie 27tys ale taki jest moj wybor i czas wole spedzac z rodzina.Nie interesuje sie czyims zyciem,nie szpieguje,nie zazdroszcze i dlatego jestem szczesliwa i naprawde nie mam co narzekac.

Gość Goraca Zuzia
Hmmmm.....definicja szczescia wg niektorych to miec na flaszke I ponabijac sie z innych....niestety. Wszystko ok dopoki mi sie takie uje nie wpieer**** w zycie. Tez nie mam zbyt duzo znajomych polakow I jest mi z tym dobrze.

Gość Goraca Zuzia
Czuje sie dzisiaj fantastycznie I zaden z was nie jest w stanie popsuc mi humoru swoim glupia gadaniem.

podoba mi się jak kolejna ZAGRAMANICZNA wchodzi na polskie strony www i użala sie nad rodakami. Ja mam prawie 40 lat i czuję się z***biscie, do tego stopnia że żaden zakompleksiony imigrant/ka nie zepsuje mi humoru.

Gorace Zuzia Do radziecki czolgista....no wybacz, ale prawie wszyscy polacy, jakich tu znam (UK) maja juz swoja najwazniejsza pania w zyciu czyli flaszke. Tyle razy sie ludzilam, ze napewno ten bedzie inny....ale chyba znasz znaczenie slowa ludzic. Zdecydowanie wole trzezwych optymistow.... --- dziewczyno, nie wiem gdzie jesteś w tej jUKej, ale uciekaj stamtąd czym prędzej. a tak poza tym... "Whisky moja żono, jednak Tyś najlepszą z dam Już mnie nie opuścisz, nie, nie będę sam Mówią whisky to nie wszystko, można bez niej żyć Lecz nie wiedzą o tym, Że najgorzej w życiu to, To samotnym być, to samotnym być..."

Gość Trala-la-la-la
Uzalac to bym sie mogla, gdybym chciala wyrwac polaka....a ja nie chce. Tylko mnie zastanawia czemu po 30 wiekszosc uwaza sie za stare dziady . To tyle, a Ty od razu jakies farmazony pintolisz