Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iruśkka

czy ktoś ma wspólne podwórko z teściami?ale osobne domy?

Polecane posty

Gość iruśkka

zy też za wami łażą jak jesteście na dworze,i wszystko chcą wiedzieć,gdzie jeździcie itp..?bo ja już mam dość:( tylko wyjde z dzieckiem oni już są koło nas,jak delikatnie im powiedzieć że ich ciągła obecność jest denerwująca?jeszcze te specyficzne poczucie humoru teścia:( myśli że jest taaaaki zabawny,a czasami mam ochote go palnąć,

Gość gapkka
ja tak mam mamy wspolny ogrod z tylu ale moi znaja umiar i nigdy sie nie wtracaja ani nie sa nachalni :-)

Gość iruśkka
wasze domy są blisko siebie?

Gość gość
aha to im powiedz ze cie denerwuja

Gość iruśkka
wtedy się obrażą,są strasznie nachalni,wszystkich by na siłe uszczęśliwiali:(

Gość iruśkka
np wczoraj chciałam sobie posadzić kwiaty koło domu,sięgam po doniczki..a teściowa już stoi z tyłu i się przygląda:( nosz kurcze

Gość iruśkka
poradźcie coś proszę

Gość gość
wiesz co żal mi tych twoich teściów, wyraźnie garna sie do bliskości i waszej przyjaźni, muszą byc bardzo samotni i spragnieni ciepła, bo do kogo jak nie do najbliższych? A tu zong młodzi nie potrafią czerpać przyjaźni i bliskości do starszych, i nie potrafia jej im dawać odwieczny problem pokoleń Co poradzić ci? Może spróbuj nie traktować wszystkiego jako ingerencji w swoje życie, może zaakceptuj że oni są jednak częścia waszego życia a nie intruzami........to jedyny skuteczny sposób, zmienić swoją psychikę tak aby zamiast przykrości z ich obecności, czerpać radość z rodziny. (pewnie gdyby to koleżanka stała ci za plecami i była ciągle blisko, to nie denerwowałoby cię to)

Gość gość
Moja siostra tak ma i też narzeka.Oni myślą że tak powinno być i jak tylko ją widzą to zawsze zagadują i przez to nie można swobodnie sobie iść usiąść do niej porozmawiać bo zawsze przeszkadzają

Gość iruśkka
:(

Gość iruśkka
no fakt,gdyby koleżanka stała za plecami to bym się nawet ucieszyła..może ja mam ich już dosyć?kurcze no już nie wiem co robić

Gość gość
może śliski KOC? :-O