Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość marcelinkam

Temp. 36,9 podczas okresu

Polecane posty

Gość marcelinkam

Hej, mam 22 lata i mały problem, gdyż dostalam miesiączkę w 24 dc, a temp wynosi 36,9. Nie jest to taka miesiączka jak zawsze, gdyż jest o wiele mniej bolesna i mniej krawawie. Wiem, że takich tematów jest bardzo dużo w sieci , ale za wiele się z nich nie dowiedziałam. Robiłam w 24dc, czyli jak dostałam miesiączke test ciążowy ale wyszedł negatywny, wizyte u ginesa mam dopiero za tydzień, więc szukam pomocy w sieci. Dodam, że we wrzesniu 2012 roku miałam usuwany torbiel z jajnika, ale jajników mi nie wycinali. po operacji musiałam brać tabletki Visanne przez 6m-cy na zatrzymanie okresu. Gdy juz skończyłam je brać pierwszą miesiączkę dostałam po 28dniach, druga też, 3 już się pojawiła po 26 dniach, a teraz ta mam po 24 dniach. Zawsze ta miesiączką była regularna, przed operacją,pojawiała się w 28-30dc, ale nigdy wczesniej. 3-mce temu byłam u ginesa i powiedziała mi że torbiel zadna mi się nie pojawiła i mam dopierdo przyjśc za pół roku na wizytę, ale skoro ten okres mam taki dzinwy wiec się zapisałam i za tydzień ide. Prosze o jakas pomoc, może któraś z was miała podobną sytuację.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować