Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

łobuziara :D

czy jej wypada?

Polecane posty

Hej :) kolega zaprosil mnie grilla..ma dziewczyne i oczywiscie ja zaprosil..on mieszka na wsi a ona na miescie (to blisko-30 km) no i ja bede z kolezanka i jej mezem bo ja bede prowadzic-jej maz sie napije a ona nie ma prawka to wiec ja prowadze.chcialabym poznac wasze opinie bo kolega ktory mnie zaprosil ma dziewczyne jak wspomnialam wczesniej i on nie pomyslal o tym kto ja odwiezie z powrotem do domu..malo tego oni sa ze soba niecale dwa miesiace i ja mysle ze to jeszcze za wczesnie za wczesnie zeby przyjechala do niego no i ca wczesnie zeby nocowala u niego...co myslicie o tym? prosze o powazne wypowiedzi

podnosze..wypada jej czy nie..bo dla mnie to jest troche podejrzane..powiem wam jeszcze jego laska ma 17 lat a on ma 21 lat

Gość gość
ale co wypada ogolnie tak to napisalas,,,,,,,,,,:o

Gość gość
za wczesnie zeby przyjechala do niego czemu mialaby do neigo nie przyjechac? czy ty zazdrosna o kolege jestes? po sie wpierdalasz w ich zwiazek? a moze opni sie umowili ze ona u niego zanocuje? co ci do tego?

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] łobuziara :D gość przeczytaj jeszcze raz i tym razem ze zrozumieniem... no to naucz sie logicznie pisac i pisz konkretnie a nie piszesz duzo niepotrzebnych info