Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdezorientowanna

O co tu kaman?

Polecane posty

Gość zdezorientowanna

Hej! Jak się pewnie domyślacie rozchodzi się o faceta, a dokładniej mojego kolegę z którym znamy się prawie 2 lata. Nie wiem co się dzieje, zazwyczaj mój zachwyt mężczyzną trwał góra miesiąc a potem totalna znieczulica albo wręcz irytacja jego osobą, w ostatnim przypadku też tyle trwało, ale dla odmiany znieczulicy ani irytacji nie było tylko sympatia ale też już bez pożądania - dla mnie to i tak było wyjątkowe, bo tak chyba wygląda miłość, i owy osobnik został moim mężem. Jemu też z czasem minęło, ale również twierdzi, że to normalne i zawsze tak jest, że z czasem namiętność wygasa. Więc jak mam rozumieć to, co się dzieje ze mną taraz? Na widok kolegi zawsze serce przyspiesza i łaskocze w podbrzusza, język się plącze i myśli krążą wciąż tylko wokół jednego. I mam wrażenie z każdym dniem jest coraz gorzej. Czy kiedyś to wreszcie minie? Wie ktoś o co tu chodzi?

Gość zdezorientowanna
Najbardziej boję się, że to co się ze mną przez te 2 lata dzieje oznacza, że to jest ten właściwy stworzony dla mnie facet, moja druga połówka i mój ślub był pomyłką:(

Gość zdezorientowanna
Napiszcie mi proszę, że nie jest tak jak myślę, bo zrobię jakąś głupotę.