Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość japierdziu

Gra o tron!

Polecane posty

Gość japierdziu

Czy ktoś może mi napisać co się stało w ostatnim odcinku że jest taki szok na całym świecie? może zaspoilerować

Gość gość
dlaczego nie obejrzysz ?

Gość gość
pisz po ludzku,jak to nie dasz rady

Gość hermionaona
dopiero jutro go obejrzę

Gość Ostatni Valyrianin
Czy ktoś może mi napisać co się stało w ostatnim odcinku że jest taki szok na całym świecie? może zaspoilerować Czytałem książkę co chcesz wiedzieć

Gość Ostatni Valyrianin
to serial nie na moje nerwy Dlaczego ? Pieśń lodu i ognia jest po prostu epicka ! Wiele wątków, wiele bohaterów a nie jeden po za tym każdy z nich może umrzeć gra o tron jest realna a superbohater po za tym często jest pokazanie różnych perspektyw kto i jak widzi pewne sprawy

Gość Ostatni Valyrianin
spadła populacja rodziny królewskiej z północy :3 No Starków trochę przetrzepali szkoda mi neda to był honorowy facet

Gość Ostatni Valyrianin
Zero pytań ? A myślałem że jesteście ciekawi

Gość gość
3 razy podchodziłem do tego serialu i zawsze kończę w połowie pierwszego odcinka :O

Gość Ostatni Valyrianin
jestem po prostu ciekawa jak wygląda dokładnie ostatni odcinek zanim obejrzę.. A jak się skończył poprzedni bo serial oglądałem wyrywkowo i serialowi wiele brakuje do książki jest mniej szczegółowy opisz mi ostatni odcinek jaki widziałaś jakie były wydarzeniea a powiem Ci co zdaży się w następnym ogólnie później

Gość Ostatni Valyrianin
A tak troszkę inne pytanie jakich bohaterów lubicie a jakich nie ? Ja NIE LUBIE : daenerys targaryen jej brata młodego joffrey lannistera siostry królobójcy rycerza kwiatków góry jona snow Lubię Neda Starka Królobójcę ( w przyszłych sezonach pewni poznacie go bardziej i dowiecie się czemu zabił szalonego smoczego króla aerys targaryena Ogara za tą jego pogardę do szczytnych idei :D Krasnala za cwaność Bronna Ser Barisstana śmiałego Króla roberta