Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

polaraksa

Łysienie II

Polecane posty

Pozwoliłam sobie założyć forum łysienie II, które będzie kontynuacją wątku Kaśki77 gdyż ze względu na dużą ilość postów forum źle już działa. Więc zapraszam wszystkie bywalczynie i nie tylko.

Ciekawe, czy któraś z dziewczyn znajdzie to forum, mam nadzieję, bo sama nie wiem czy tylko mi forum poprzednie nie działa czy innym dziewczynom też? Szkoda, bo to prawdziwa skarbnica wiedzy. Odnośnie ostatniego postu. Sensuelle, ja zażywam formułę VM75 i nie wiem niestety jak działa na włosy, bo stosuję też inne rzeczy (choć stosowanie jej zbiegło się ze znaczna poprawą włosów) to jednak na paznokcie działa rewelacyjnie, miałam straszny problem z rozdwajaniem, a teraz są jak tytan po prostu, są niezniszczalne;) Moim zdaniem są warte uwagi te witaminy. Ja ogólnie jestem mało podatna na witaminy, nigdy nie widziała jakiś spektakularnych efektów ni to na włosach ni to na paznokciach, a po tych faktycznie efekt jest, mam nadzieję, że jednak dobrze wpływają również na moje włosy. Dziewczyny aktualnie włosy nie wypadają:) i odrastają:)

Gość przeżyłam to w 2010
polaraksa- przepraszam za zwłokę, letrox biorę od kwietnia 2012roku, początkowo dawkę 25 i stopniowo doszłam do 50- tą dawkę zażywam od listopada-grudnia 2012roku, z tego co mi wiadomo nie uregulowana niedoczynność powoduje wypadanie włosów. Od kiedy biorę letrox na grzebieniu znajduję maksymalnie 2 włosy, także wręcz przeciwnie. Podobnie jak Ty przygotowuję się do roli mamy, od tego tygodnia dwa razy w tygodniu będę zażywała dawkę 75, mój obecny wynik tsh to 1,57, jak się okazuje jeszcze trochę należy go skorygować. Muszę się zorientować o co chodzi z tymi olejkami, bo strasznie duży jest wątek o łysieniu, chyba, że tak w skrócie napiszesz mi jakie oleje miałaś na myśli. O witaminach zaraz poczytam, od października 2010 roku włosy ciągle mi odrastają i jakoś bardzo powoli się zagęszczają. Od tamtego feralnego czasu gdy włosy zaczęły mi wypadać muszę codziennie je myć, jeśli tego nie zrobię drugiego dnia wyglądam nieciekawie, a do końca 2012roku taka możliwość była wogóle nie dopuszczalna, włosy tragicznie mi się przetłuszczały, zresztą nadal nie jest dobrze. Myślę, że u mnie namieszały tabletki anty :(

Gość przeżyłam to w 2010
zapomniałam o najważniejszym, u mnie przerzedzenie nastąpiło głównie na czubku i z tyłu głowy- oczywiście w jej górnej części, nad uszami włosy także wypadały, ale są dużo gęstsze. Oczywiście sama próbowałam postawić sobie diagnozę i doszłam do wniosku, że tak samo łysieją mężczyźni, linia czoła nie przesunęła się, ale za to czubek głowy jest widoczny przy nie odpowiednim rozaianiu włosów suszarką.

Poprzednie foum już działa, więc może tam się z powrotem przenieśmy, a to poproszę o zamknięcie.

Gość przeżyłam to w 2010
dobrze.

Gość arkadia 72323
Na łysienie czy też nadmierne wypadanie włosów,bardzo dobrze sprawdzają się kosmetyki z aloesem,mam nawet swoją ulubioną stronę gdzie możesz kupić je taniej Naturaloe.pl

Gość Siuup
Co do wątku zobacz sobie historię Olgi która walczyła z łysieniem a tak na prawdę z całkowitą utratą włosów, a to dla młodej dziewczyny naprawdę duży problem. https://www.youtube.com/watch?v=dxU4g21YEuI