Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna strażaka? :)

STRAŻAK-fakty i mity:)

Polecane posty

witam wszystkich mam kilka pytań dotyczących strażaków.Chodzi mi tutaj o wszystko co z nimi związane:)jak wam sie układa czy /lub byliscie kiedys z facetem o takim zawodzie i jak wam sie układało.czy toprawda ,że pracują w systemie 24/48? z góry dzieki za odpowiedzi

więc jak,nikt nie miał do czynienia? :)

Gość malowana lala,lala malowana
układa sie dobrze,nawet bardzo dobrze choc meczy mnie to,że czasami nie ma go w domu nie mozemy spedzic swiąt razem czy jeszcze cos innego jest masa takich rzeczy "nienormalnych'ale i tak go kocham

Gość gość
Ja bilem sie kiedyś o pewną laske za remiza strażacka Pokonalem wroga i zagonilem dziewuszysko do garow,czyli tam gdzie jest jej miejsce,w celu gotowania golonki

Gość gość
Zadajesz strasznie glupie pytania!! Przeciez nie mozna generalizowac ze zwiazki ze strazakami sa super, a np. z policjantami do doopy, bo wszystko zalezy od sosby. Co do pracy na zmiany, to dotyczy to setek innych zawodow...

Gość gość
to prawda, jedną dobę pracuje, a potem dwie wolne. Minusem jest to, że czasem służba wypada w niedziele, święta, sylwestra itp. Ale są wyjściówki, czyli możliwość wzięcia jednego dnia wolnego, gdzieś tak 1-2 dni w miesiącu. Czyli w sumie w miesiącu jest niewiele dni przepracowanych. No i państwowa posada z pewnością jest plusem, nikt go nie zwolni z dnia na dzień. Układa nam się dobrze, ale w związkach chyba nie chodzi o zawód, tylko o to jakim się jest człowiekiem ;-) Jego zawód w każdym razie nie wpłynął negatywnie na nasz związek.

20;03 dziękuje o to mi chodziło:) oczywiscie wiem,ze nie można powiedzieć,ze związek z tym bedzie taki a z tym taki bo on mat aka a nie inna prace,wszystko rozumiem,ale po prostu ciekawiło mnie to :)