Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sabii2010

Czy moge byc w ciazy?

Polecane posty

Gość sabii2010

Witam. Mam nadzieje ze pomozecie mi z moim problemem. Miesiac temu 02.05 uprawialam petting, najpierw on mnie, pozniej ja jego. Doszlo do wytrysku jednak mysle, ze nie dostal sie on do pochwy. Po tym oczywiscie dokladnie umylam rece. Trzy dni pozniej 06.05 dostałam miesiączke, taką jak zawsze. W takim razie były to moje dni nieplodne? Do tej pory nie ma żadnych objaw ciąży. Drugą miesiączke dostałam przed wczoraj 02.05. jednak jest ona skąpa, krwawienia nie są takie jak zawsze. Dzisiaj już prawie się skończyła. Jestem jednak troche przeziębiona i zestresowana tą sytuacją w niepewności. Prosze wiec pomozcie mi. Czym moze byc spowodowany taka miesiaczka? Mam jeszcze nieregularne miesiaczki. Czy moge byc w ciazy? Blagam aby tak nie bylo

Gość gość
wszystko wskazuje na blizniaki. Chlopiec i dziewczynka, chlopiecuodzi sie z waga 3100g i 51 cm bedzie mial ciemno brazowe wlosy natomiast dziewczynka 2860g i 48 cm bedzie miala krecone jasne wloski. a tak serio to zrob test kretynko gratuluje ciazy :-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*

Gość sabii2010
prosilabym o wziecie tej sprawy powaznie... Boje sie