Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czekam a tu nic

Czy tak zachowuje się facet który KOCHA?

Polecane posty

Gość czekam a tu nic

Była rozmowa, powiedziałam że nie czuję ze mu na mnie zależy. On sie oburzył, potem dzownił kilka razy a ja nie odebrałam. To było wczoraj. Dziś czekałam na jego telefon ale się cały dzien nie doczekałam. Czy powinnam sama do niego zadzwonić czy czekać? Nie odbierałam wczoraj bo byłam wsciekła i gdybym odebrała to bym sie poryczała. Nie ukrywam ze dzis chcicłam z nim porozmawiać i liczyłam ze on jeszcze zadzwoni. A tu cisza calutki dzień

Gość czekam a tu nic
I tak się zastanawiam czy tak zachowuje się ktoś kto kocha? Tak szybko wtedy odpuszcza?

Gość czekam a tu nic
Nie była to żadna kłótnia, poprostu mu oznajmiłam ze przeczuwam że on ma wobec mnie jakies warpliwosci. Wkurzył się, powiedział ze tak nie jest. Potem wieczorem wydzwaniał ale ja nie odbierałam. Dzis już ani razu nie zadzwonił

Gość gość
Jesteś pieprzniętą księżniczką.

Gość czekam a tu nic
czemu księzniczką?

Gość gość
jak nie odebrałaś to po ptokach, gosć jest honorowy. jak nie zadzwonisz ty, to on może już wcale, bo poczuł się odrzucony .

Gość czekam a tu nic
No ale kuźwa to on nawala w tym zwiazku nie ja. MyślaŁAM że bedzie się starał a on udaje oburzonego

Gość czekam a tu nic
nie wiem co robic, zalezy mi na nim

Gość gość
daj spokój, nie rób z siebie idiotki, facet tobą manipuluje ewidentnie a ty już skomlesz olej to wszystko, olej go, jak kocha naprawdę to nie pozwoli ci odejść w taki głupi sposób, chyba sama widzisz jaka jest ta jego miłosć

Gość czekam a tu nic
Gdybym to ja nawalała to z pewnością nie unosiłabym sie żadnym honorem. Jest mi przykro że on tak łatwo odpuszcza, szczególnnie po tym gdy mu oznajmiłam ze zauwazyłam od jakiegoś czasu ze się zmienił w stosunku do mnie i ze wydaje mi się ze może ma jakies watpliwosci?

Gość on ciebie nie,
on ciebie z pewnościa nie kocha, tutaj honor nie ma nic do rzeczy. czujesz sie nie kochana a on jeszcze czeka na twoj telefon bo czuje się urazony?smieszne facet ktory kocha walczy o kobiete

Gość on ciebie nie,
nie dzwoń olej go, jak kocha to nie odpusci tak łatwo

Gość on ciebie nie,
dajesz mu w ten sposób wybór, kesli kocha to ci to udowodni, jesli nie kocha to cie oleje i bedziesz wiedziec na czym stoisz

Gość gość
Moim zdaniem ma cie w d***e. Mój facet zawsze gdy nawalił to robił wszytsko żebym mu wybaczyła. A ten twój unosi sie honorem bo nie odebrałas jego telefonów? Dobre:-D

Gość gość
Nieraz było nawet tak ze nie odbierałam od niego telefonów to wsiadał w samochód i rpzyjeżdzał pod mój dom (jechał 40 km)

Gość gość
nie dzwoń

Gość gość
przeciwienstwem miłosci jest obojetnosc

Gość czekam a tu nic
W moim poprzednim zwiazku też tak było że ten kto nawalił to walczył do upadłego. A on obruszył się tym ze nie odebrałam wczoraj jego telefonów?:-(

Gość czekam a tu nic
Tym bardziej kiedy zarzuciłam mu że nie czuję się kochana. Chcę poczuć się kochana ale niestety widzę ze nie tym razem:-(

Gość czekam a tu nic
Nie zadzowniłam, macie rację. Jeśli mnie kocha ( tak jak mówi, a czego ja nie czuję) to zrobi wszytsko zeby mi to udowodnić. Jesli natwomiast jest na tyle honorowy ze oburzyło go ze nie odbierałam jego telefonów to znaczy ze mnie nie kocha

Gość gość
Puść wolno jesli wróci jest twoje jesli nie wróci znaczy ze nigdy twoje nie było

Gość gość one
Wiesz on jest zraniony, ale Ty go nie kochasz a on właśnie to zobaczył.

Gość czekam a tu nic
zraniony? A ja sie nie licze i moje uczucia?

Gość czekam a tu nic
Nie kocham? wrecz przeciwnie ale zauważam od dluzszego czasu ze on sie zmienił w stosunku do mnie i to mnie boli

Gość gość
nie dzwoń skoro to on odpieprza, sam zadzwoni po paru dniach.

Gość gość
04.06.13 [zgłoś do usunięcia] gość Nieraz było nawet tak ze nie odbierałam od niego telefonów to wsiadał w samochód i rpzyjeżdzał pod mój dom (jechał 40 km) xxxxxxxxxxxxxxxxxx wczoraj też nie odbierałaś telefonów... Zachowujesz się niepoważnie, a on pokazuje Ci właśnie jak to jest nie odbierać telefonów i olewać drugiego człowieka. Dziewczyno, ile Ty masz lat? 14?

Gość gość
ale jazdy robicie, jak dzieci z przedszkola

Gość gość
Jak nie czujesz sie pewnie w zwiazku to olej go, nie dzwon. Powiedziałas mu przecież co cię boli wiec teraz to on powinien ci udowodnić ze się mylisz. Jak narazie to ma cie w d***e niesttey. Być może się jeszcze opamięta.

Gość gość
czemu nie odebrałas jego telefonów?

Gość gość
Ale jestes dziecinna najpierw nie odbierasz a potem sie dziwisz ze nie dzwoni ile Masz lat 11?