Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jonymnemonic

faceci unikają związków?

Polecane posty

Gość jonymnemonic

tak czytam różne posty kobiet i zauważam,że one zarzucają facetom,że oni są ok do czasu,gdy jest rozmowa o związku.Wtedy nagle robią uniki,a to kasa,mieszkanie,praca itd. To są realne problemy,ale lepiej przejść przez nie razem .

Gość gość
Jedyna prawda jest taka, że jedni LUDZIE unikają związków a innych unikają związki :-(

to głębokie przemyślenie :) ,ale mi raczej chodziło o wyjaśnienie tego dziwnego zachowania jakie widzą kobiety u facetów.Tak jakby oni uznali ,że tego kwiatu pół światu. Że zabawa i owszem,ale w pewnym momencie trzeba coś na poważnie zacząć i wtedy okazują się małymi chłopcami .Sam jestem facetem,ale jakoś tak dziwne to dla mnie jest,że facet ściemnia kobietę ,a potem ją zlewa,traktuje niepoważnie.Albo się umawiamy na sexpartnera albo na coś poważniejszego.

Gość gość
kobiety same takich facetów wybierają!

e tam nie same tak wybieraja, tylko jak sie kogos poznaje to jeszcze sie nie zna wielu rzeczy z nim zwiazanych,,,czlowiek sie poznaje z czasem.....tylko najczesciej wtedy jest sie juz zaangazowanym...i trudno jest odejsc takiej kobiecie nawet , gdy juz wie,ze on raczje powaznie nie mysli, albo sam nie wie czego chce........

Gość gość
To pewnie tylko instynktowne odczucie ale faktycznie obecnie faceci nie mają szans z kobietami, są praktycznie pozbawieni formalnie wszelkich praw w związkach formalnych i nie wynika to tylko z prawa ale praktyki sądowej.