Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JustBreathe

POMOCY!!!Zazdrość wsteczna

Polecane posty

Gość JustBreathe

Cześć dziewczyny!:) Postanowiłam napisać na forum i prosić o pomoc ponieważ sama już sobie ze sobą nie radzę.Jestem wykończona zazdrością o byłą partnerkę mojego chłopaka.W przeszłości zawiódł mnie kilka razy i teraz bardzo ciężko jest mi uwierzyć w jego dobre chęci,zaufać mu( jesteśmy ze sobą już kilka lat lat).Obecnie nie daje mi ŻADNYCH powodów do zazdrości,ewentualnie czasami jeśli robimy sobie na złość.Zdaję sobie sprawę,że to jest chore,ale nie umiem sobie z tym poradzić.Wydaje mi się,że jego ex jest lepsza,ładniejsza,mądrzejsza ode mnie. Warto wspomnieć ,że jest ona osobą nieobliczalna(e.g bije innych ludzi) dodatkowo jest materialistką była z moim partnerem tylko dla prezentów,które od niego dostawała(on tego nie wie -.-"). Proszę Was pomóżcie mi ,doradźcie co mam zrobić.Jak już pisałam wiem,że jest to irracjonalne zachowanie,ale nie wiem jak mam mu przeciwdziałać,jak sobie z tym wszystkim poradzić,Boje się ,że przez te"obawy" zniszczę nasz związek a tego nie chce.;( Pozdrawiam

Gość JustBreathe
*bije innych ludzi* (kiedyś byłam świadkiem jak rzuciła się na kobietę tylko dlatego,że ta wychodząc ze sklepu uderzyła ją delikatnie,niechcący torbą.) (przepraszam za błąd)