Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TJES

OKRADZIONO MNIE

Polecane posty

Gość TJES

Dziele mieszkanie z 3 osobami. Wlasciciel wyjechal na miesieczne wakacje, w tym czasie miałyśmy problemy z kanalizacją. Do mojej współlokatorki przyszła sąsiadka z dołu wymuszając na niej wpuszczenie hydraulików podczas naszej nieobecność (straszyła ją policją etc). Dzis rano zostawiłam drzwi do pokoju otwarte jak zawsze + tylko wchodząc przez nie można mieć dostęp do rur. Wróciłam do domu, a 100euro juz nie bylo. Nikt mnie nie uprzedził, że będą tu włazić. Właściciel mieszkania dał jej klucze do drzwi wejściowych. Co zrobić w takiej sytuacji? Sąsiadki nie ma w domu, a policja nie może przyjąc mojego zgłoszenia, bo nie mam wystarczająco informacji...

Gość gość
Trzeba poczekać, trudno będzie udowodnić że te 100 euro tam było :) Gorzej jak by ukradli coś więcej tam było by potrzebne ubezpieczenie https://rankomat.pl/ubezpieczenie-mieszkania-i-domu/kalkulator Ale na początku musisz udowodnić, że to oni to ukradli i 2 że były tam pieniądze. A to może nie być takie proste, bo ty swoje a oni swoje . . .