Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość HortexOMEN

Dostałem kosza ;x

Polecane posty

Gość HortexOMEN

Hej. Piszę ten temat tylko po to aby sie wyżalić więc jeśli nie chcesz czytać wypocin 15 latka to nie czytaj i nie pisz zbędnych komentarzy. Na początku powiem, że bardzo dobrze mi się z nią rozmawiało, lubiliśmy patrzeć sobie w oczy i się przytulać. Lubimy takie same filmy, mamy takie same zainteresowania dziewczyna jest dla mnie idealna, gdyby ktoś postawił wszystkie kobiety świata obok siebie ja i tak wybrałbym ją. 2 tygodnie tamu gdy wyszliśmy razem do kina wyznałem jej miłość, zrobiłem to szczerze aż miałem łzy w oczach gdy się przed nią otwierałem a ona powiedziała "nie wiem co mam Ci powiedzieć" i wyszła. Przestała odpisywać na smsy, unika mnie w szkole i traktuje jak powietrze. NIe wiem jak mam sobie z tym poradzić. Wielu może powiedzieć, że w tym wieku to tylko zauroczenie i spotkam lepszą, inną lecz ja czułem coś wyjątkowego, mógłbym swoje życie za nią oddać. Ona jest dla mnie idealna pod każdym względem nie spotkałem w życiu osoby do której czułbym to co do niej. Nie wiem co mam robić, odechciewa mi sie wszystkiego. Nie piszę tego jak 90% "skrzywdzonych" dzieciaków. Mam świadomość, że większość szkolnych miłości to przelotna przygoda lecz z nią to coś innego...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować