Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mineek

Spóżniający sie okres! POMOCY!

Polecane posty

Gość mineek

Witam Męczy mnie to już tydzień. Powinnam dostać miesiączkę około 24 maja, bo z reguły miesiączki nie mam regularnie, 2 dni w tą czy w tą zazwyczaj mnie nie niepokoją. Teraz jednak już tydzień spóźnia mi sie okres. Martwię się, chociaż nie mam w sumie powodów. Jestem dziewicą, więc ciąża nie wchodzi w grę. Mam stałego chłopaka, który od ostatniej miesiączki pieścił mnie palcem. Może to mieć jakiś wpływ? Zajście w ciąże w ten sposób o ile wiem jest baardzo mało możliwe, w dodatku on nie miał bezpośredniego kontaktu z wytryskiem przed tym.Od jakiegoś miesiąca także się odchudzam (nie głodzę, delikatna dieta 1000 kalorii, chociaż nie trzymam się ściśle tych reguł). Może to mieć także wpływ na opóźnienie miesiączki? Ciągle mam też problemy z anemią i nie wiem czy też nie o to chodzi. A nic nie wskazuje na nadchodzącą miesiączkę, nie mam żadnych wyprysków, bóli. Jedynie boli mnie praktycznie codzień lub co 2 dni brzuch, chociaż nie wiem czy nie mylę tego ze zwykłymi bólami żołądka, bo ciągle truje sobie głowę tym :D Prosiłabym o pomoc, bo martwię się mimo wszystko. Czy jest ryzyko zajścia w ciążę? Czym może to być spowodowane? PROSZĘ O POMOC!

Gość gość
juz pisalas o tym jestes w ciazy do cholery zrozum to!!