bezskrzydeł 0 Napisano Czerwiec 4, 2013 Wiele z nas przeżyło koszmar w dzieciństwie. A ten ból zadali nam najbliżsi, którzy powinni nas chronić przed złym światem... Dlaczego nam to zrobili? Pewnie każda z nas która była wykorzystana seksualnie, bita i gwałcona zadaje co dziennie sobie to pytanie. Jedna czuje gniew do tych którzy jej to zrobili a druga do siebie samej za to, że nic z tym nie zrobiła... Jak dalej można żyć w cieniu swojego dzieciństwa, jak zostawić to za sobą, co zrobić?? Najważniejsze jest wsparcie, dlatego założyłam ten wątek. Proszę opowiedzcie swoje historie, swoje przeżycia to już będzie krok w stronę ocalenia się od tego brudu wstydu który czujemy. Razem będzie łatwiej to wszystko przetrwać. Najtrudniej jest zacząć, tu możecie być anonimowe! spróbujecie. Ja także byłam molestowana i dlatego szukam wsparcia tutaj ponieważ jestem anonimowa mój wstyd, lęk i poczucie brudu nie pozwala mi o tym mówić w realnym życiu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach