Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna kosmitka

Gdzie kupię strój kąpielowy ze stanikiem 75G?

Polecane posty

Gość smutna kosmitka

Wróciłam właśnie zakupów i czuję się jak kosmitka :( Obeszłam 2 galerie handlowe, byłam też w tesco i nigdzie, ale to nigdzie nie znalazłam stroju kąpielowego ze stanikiem w rozmiarze 75G. Najczęściej w sklepach literówka kończy się na D. Zdarzają się też kwiatki w stylu stanik rozmiar 46. Miseczka prawie dobra, ale w obwodzie to razem siostrą bym tam weszła :( Proszę powiedzcie w jakich sklepach można kupić taki strój? Nie chodzi mi o sklep internetowy tylko taki prawdziwy w którym można przymierzyć. Pomóżcie bo wpadam w depresję przez moje przeklęte cycki. Ooo co ja bym dała za jakieś standardowe C :( :( :( :(

Gość ewwelina
75G polskie czy brytyjskie? Ale generalnie przy jednym i drugim podstawowy wybór to Freya, Panache, Comexim, Fantasie, może też Ewa Bien. Podzwoń po sklepach z brafittingiem z Twojej okolicy (http://stanikowamapa.prv.pl/) i zapytaj, co mają. A jak nie mają to przecież właśnie przez net (polecam sklepy Brastop, Figleaves i Bravissimo, z polskich to już po kolei leć z mapy wyżej ) możesz spokojnie kupować, w polskich sklepach masz 10 dni na odesłanie/wymianę, w angielskich 28 dni.

Gość smutna kosmitka
Jadę na wakacje 28 czerwca, nie mam czasu zamawiać i odsyłać dziesiątek strojów. Chciałabym jak człowiek pójść do sklepu, przymierzyć i kupić. Czy naprawdę tak mało jest osób z takimi cyckami, że to jakiś problem, żeby w zwykłych sklepach były takie rozmiary? Żenada :(

Gość gość
w zwykłych sklepach nie znajdziesz takiego stanika. Musisz poszukać w tych lepszych, droższych, skąd jesteś?

Gość gość
gdzie ejdziesz? moze na miejscu predzej kupisz, choc to ryzyko

Gość amerykaniepiszglupot
ja kupowałam w internecie, zazwyczaj rozmiarówki są chociaż do I, więc można coś znaleźć ;)

Gość amerykaniepiszglupot
ah, doczytałam, że internet Cię nie interesuje. To może w Esotiq znajdziesz rozmiar G

Gość ewwelina
Z polskich sklepów możesz zamówić, zamówienie dojdzie w ciągu tygodnia (z Comeximu ostatnio dostałam w 3 dni). I naprawdę nie masz blisko jakiegoś sklepu z Mapy? Tam powinni mieć i kostiumy :)

Gość ewwelina
P.S. Osób z takim biustem (bo to dość przeciętne piersi) jest masa, tylko byle jakie sklepy nic na nie nie mają (bo porządna oferta wymaga zainwestowania masy pieniędzy, przestrzeni sklepowej no i wiedzy), dlatego jest Stanikowa Mapa, żeby odnotowywać chlubne wyjątki :)

Gość gość
Freya mogę pokazać ci swój jaki zakupiłam ale musiałabyś podać maila

Gość smutna kosmitka
No najbliżej to chyba do katowic bym miała z tej mapy. Wyślij mi swój pokazać proszę. Mój mail porzeczka001@o2.pl

Gość rasassanii
decatlon

Gość smutna kosmitka
Naprawdę są w decathlonie takie stroje??? Widział ktoś na własne oczy???

Gość gość
Naprawdę w decathlonie NIE MA takich strojów. Nosze 70FF i nic nie mogłam dopasować.

Gość Nikandra555
porzeczka zdjęcie wysłałam :)

Gość gość
Dalia ma w swojej ofercie duże rozmiarówki, ja sama kupowałam tam 75 I ;) Pozdrawiam

Gość gość
penis pomiedzy sytki to jest piekne

Gość niezadowolniony
bo większość polskich kobiet mających biust 75G nosi 85D i wygląda jak kaszaloty.

Gość gość
Renatkaa47, sądzimy, że do spamerów nawet nie zaglądamy. WON! :o

Gość gość
Z takim biustem tylko topless w razie sprawy w sądzie sprawa wygrana.