Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylwia vbw2

Ale obciach :( poradzcie co zrobic

Polecane posty

Gość sylwia vbw2

Czzesc ,mozecie sie ze mnie smiac ale ja naprawde potrzebuje rady i pocieszenia,nie wiem co mam robic!!!Ale od poczatku, mam 17 lat i wczoraj byłam na domówce u kumpla,świętował urodziny...Bylo tam ok kilkunastu osob: w tym moje przyjaciółki, mój chłopak itd...Do picia z akoholu był wlasnej roboty,rozrobiony spirytus przez chłopaka który robił imprezę...i własnie to mnie zgubiło:/ bawilam sie super ale piłam tyle ile sie da...No i nie oszukujmy się zaliczyłam zgon...podczas juz kolejnej wizyty w toalecie(oczywiscie nie o wlasnych silach tam dotarłam),zrzygałam sie i niestey podczas odruchu...pusciły mi zwieracze i poprostu sie zesrałam(były przy mnie kolezanki)!!!!!!!!!!!!!!mialam krotka spodniczke wiec wszystko wyleciało przez rajstopy cala sie umazałam i umorusałam cała łazienkę rzygowinami i kupą...smutas.gif później juz nic nie pamietam ale kolezanki mi dzisiaj opowiadały,że wszyscy na imprezie to widzieli,smierdziało w całym domu,musialy mnie myc...itp.Moje obsrane majtki wraz z rajstopami wyldowaly na ulicy wyrzucone przez okno(rano sie zdziwiłam,że jestem w samej spodniczce i bez majtek) Ale mi wstyd!!! co sobie wszyscy tam o mnie pomyśleli????jak ja mam teraz spojrzec tym ludziom w twarz...???Będa plotki i glupie gadanie ...Jak mam sobie z tym poradzic???Pomóżcie!!!!

Gość wielebny7
kup 3 kg wizira 2 liry acze 3 litry ferego, wlej do pralki wejdx do bębna i ustaw pranie bio care. to będzie fill wypas

Gość gość
nie mam zamiaru sie z ciebie smiać. jestes po prostu głupią gówniarą. Z tego co wiem alkohol od 18 lat? tak to jest jak sie smarkacze pochleją :/

Gość gość
Pisałaś o tym już ok. roku temu. Znowu Ci się to przydarzyło? :O

Gość gość
nie ma tragiczniejszego i jednocześnie zabawniejszego widoku jak pijana baba. Wiek nie gra roli. Na opinię trzeba sobie zapracować. Wstęp masz mocny

Gość sylwia vbw2
tak no niestety historia lubi sie powtarzac :(