Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość [mademoiselle]

mon rêve

Polecane posty

Gość [mademoiselle]

chciałabym pojechać... posłuchać Harlemu na rogu Manhattanu rumienić herbatę na targu w Ammanie popływać w korycie rzeki Senegal I zobaczymy jak Bombaj staje w ogniach bengalskich Wdrapać się do nieba Kioto Pojechać poczuć jak Rio bije w sercu Janeiro Podnieść wzrok na sufit Kaplicy Sykstyńskiej I wznieść toast w kawiarni Puszkina o ja nieszczęśliwa 😭 :(

A nie chcesz pewnie apartamentu w Ritzu biżuterii od Chanel limuzyny służby dworku w Neufchatel i Wieży Eiffla :D O Ty biedna, nieszczęśliwa.

Gość [mademoiselle]
Dark! :D pewnie że bym chciała, a kto by nie chciał? :P dziękuję za piosenkę (jak widzisz na załączonym obrazku moje zamiłowanie do nich jest wielkie) :P tylko to mi pozostało :(

Gość nogo
zapraszam na kafke do mnie :-P pro coffee

Gość [mademoiselle]
Numero Duo nie piję kawy :D

Gość [mademoiselle]
oj tam oj tam, wiem :P tylko gdy tak porównuję swoje monotonne życie z życiem, które bym chciała (choć przez chwilę). Nigdy nigdzie nie byłam i raczej nie będę. Przykre to jest. :(

Gość nogo
no to moze dobre winko.... i serek ? a potem ....

Gość [mademoiselle]
Tańczyć z facetem na ulicy w deszczu i z butelką dobrego wina w Paryżu? A potem... To jest to! na początek zaczynam uczyć się francuskiego :P Od czegoś muszę zacząć :P boshe, jak ja nienawidzę tego swojego marazmu, tego dnia świstaka! Dobranoc ;)