Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosci12a

O co chodzi.pomocy

Polecane posty

Gość Gosci12a

Chłopak kilka dni temu zaprosił mnie dziś na imprezę. Impreza wieczorem a on nic nie mówi. Co zrobić z tym? Sama się nie zapytam. Skoro zaprosił to powinien być słowny. Nie to że bardzo mi na tej imprezie zależy ale jeżeli ktoś zaprasza. Dodam że jesteśmy razem krótko i dopytywanie się nie wchodzi w grę.

Gość Gosci12a
Nikt nic nie napisze, nie wiem co robić

nie przejmuj sie:) Moze po prostu wpadł pod samochód albo miał wybuch gazu w domu;) Głowa do góry. nie zakładaj najgorszych scenariuszy:)

Gość Gosci12a
On jest strasznie zapracowany. Ale nie o to chodzi. Ja po prostu nie wiem jak mam się zachować w takiej syt

Gość gość Nr 2
Pamiętaj! Jeśli nie wiesz jak się zachować, zachowuj się przyzwoicie. Czyli w tym wypadku nie odzywaj się, czekaj.

Gość Gosci12a
łatwo powiedzieć, przecież nie pójdę na zamkniętą na imprezę bez niego. a tym bardziej to on mnie ciągnął żebym tam poszła. więc się zgodziłam. to chyba on powinien dogadywać temat wieczoru skoro sam zaprosił

Gość Gosci12a
fakt, najlepiej poczekać. po prostu to jest zamknieta impreza ja do tego nic nie mam.miałam isc z nim

Gość Gosci12a
tylko że jeżeli mam tam isc to musze wiedzieć trochę wcześniej, szykowanie itp...a nie godzinę przed

Gość Gosci12a
haha sprawa jest dość trudna. nie lubie takich syt jak nie wiadomo o co chodzi

Gość Gosci12a
ale co w takim przypadku jak się nie odezwie.obraza na zawsze?jakos nie lubie ludzi którzy nie sa słowni

"Chłopak kilka dni temu zaprosił mnie dziś na imprezę." Niby wszyscy wiedzą o co chodzi, ale jak dla mnie to brzmi idiotycznie.