Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moje dziecko ma 14 lat a nic nie potrafi. Nawet prysznica sam nie bierze.

Polecane posty

Gość aszkaa
a durne mamuski sie zlecialy sie wymadrzac jakie to ich dzieci smaodzielne choc nikt ich nie pytal o to:D

Gość gość autorka
Ale tak na prawdę znałam taką sytuację i stąd to wzięłam :)

Gość gość
Ja wiedziałam. Pisałam wczesniej ze idiotki się nabierają. Ale najbardziej rozwaliła mnie babka mająca 13 latka ktory wychodzi z psem, robi sniadanie etc. Hahaha co za wyczyny. Mój syn ma tez 13 lat i takie rzeczy to robi od 8 roku życia. A latem na obozach opiekuje się młodszymi dziećmi, pomaga w obieraniu ziemniakow czy przeprać coś. Jest harcerzem i na obozach sami wszystko robią.

Gość gość autorka
Najgorsze że taki przypadek znałam,i że takie rzeczy się zdarzają :P

Gość gość autorka
A wynosi talerz,myje sam zęby i wiele innych czynności moje 5 letnie dziecko samo robi też, nie pisze więcej bo dla mnie te czynnści to norma i kazde dziecko powinno to potrafić. :)

Gość gość
Mój Paweł14 lat opiekuje się młodszym braciszkiem 3 latkiem jak jestem w pracy na nocce on zajmuje się maluszkiem nakarmi go wykapie zmieni pampersa ulula do snu kochany synus nieraz mi go zal mowie synus idz pograj w pilke z kolegami a on ja wole być z Maciusiem zabiera go na spacer do parku jak młodszy był jeszcze w wózeczku często wychodzil z wozkiem na spacerki nigdy niewstydzil się wychodzic na spacerki po śmierci meza Pawełek jeszcze bardziejmi pomaga wspanialy chlopiec kiedyś jaks dziewczyna będzie miała z niego pożytek pa

Gość gość
po smierci męża... przykro mi, współczuję. Zwróć jednak uwagę, czy Twój ukochany synuś nie zastępuje Ci męża! Uczynny, grzeczny, zajmuje się bratem niemowlakiem, siedzi z mamą w domu.... nie brzmi to naturalnie.

Gość gość
No to siebie wychowalas:P po kims to ma , szurnietej mamusce:D

Gość vvszechwiedzący
gość wczoraj temat został założony w 2013 roku teraz jest 2016 a ty piszesz że ma 14 lat? dziwne zjawisko czyżby czas się zatrzymał? gratuluje debilizmu podszywaczu

Gość gość
ale to nie jest o tym samym dziecku debilu wszechwiedzacy.