Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wydałąm ostatnie 50 złotych na.....zostało 5 zł.

Polecane posty

Gość gość

Miałam 50 złotych do 10tego. A ja poprostu je wydalam na fajną koszulkę-tunikę,którą upatrzyłam. W domu mąż aferę zrobił,przy naszym 4 letnim dziecku. Powiedziałam mu,że coś można wystawić na tablicę ogłoszeń(jego hantlę,czy inne cudo) i tak uważam,że mu to nie potrzebne. A dziecko zresztą je obiad w przedszkolu,i tez wielkie mi hallooo. Koszulka extra,ubrałam się w tym dniu,a on zamiast powiedzieć jak pięknie,spytał skąd mam,od kogo dostałam. Tak mi podniósł ciśnienie,że mu powiedziała,a co Cię obchodzi,gdzie po chwili powiedziałam prawdę,kupiłam sobie za 45 zł na promocji. Z czego on zapytał czy z ostatnich pieniędzy....

Gość gość
chwalisz się ze masz męża frajera gołod*pca którego nie stać na zycie ? po co takiego wybrałaś , teraz żyj jak żebrak

Gość gość
z domu na pysk powinien cie wyrzucic. widac, ze nie pracujesz i jestes infantylna bardziej niz twoje 4-letnie dziecko. za robote sie wez!

Gość gość
Mąż dobrze zarabia,tylko ostatnio byl chwilowy przestój,zwolnienia, i jeszcze na dodatek pożyczył trochę swojej siostrze :O Ja mam oczedzać bo on pożycza,albo chwilowo jest nie zdarą? Zresztą miałam to oszczędzać,ale nie mogłam się powstrzymać.

Gość gość
Ja mam pracować? Hahah dobry żart. Kobieta nie powinna pracować.

Gość gość
mąż ma rację, jesteś zerem skoro ostatnie pieniądze rodziny wydajesz na jakąś szmatę:O zachowałaś się jak gówniara, totalnie nieodpowiedzialna jesteś...żenada. i co teraz na 5 dni macie 5 zł? jesteś żałosna, naprawdę, nie cierpię takich pustostanów

Gość gość
o matko.... 5 zł na 5 dni. Dobra jesteś. A macie jakieś zapasy w domu żeby cokolwiek jeść ? Ja mam 180 zł do 10 tego... Myślę, ze dam radę :P

Gość jlijvilfdhg
współczuje twojemu mężowi, ale z drugiej strony musi być d*pkiem że cie jeszcze do roboty nie wykopał

Gość khff
marne prowo

A macie co jeść do tego 10? Napiszę tyle, ze albo jesteś mega nieodpowiedzialna albo głupie prowo.

Gość gość
Dlaczego nie odpowiedzialna,skoro on może coś wystawić na aukcję. Nie to nie jest prowokacja,na prawdę są tacy mężowie nie zdary!

Gość gość
Ja uważam,że wina mężą. Facet powinien tak zapewnić rodzinie byt aby nie brakowało!

No no. Aukcja skończy się akurat koło 15 i akurat 20 bedziecie mieli juz za co kupic jedzenie. A do tego czasu dieta. Dziecko w sumie też bo w weekend przeciez obiadu nie dostanie w przedszkolu. Smacznego. Nie ma to jak wypierniczyć ostatnie pieniadze na tuniczkę. Powodzenia.!

Gość gość
Ja bym odcięła ci gotówkę jak tak robisz. W życiu bym grosza nie dała więcej do dyspozycji. Mając ostatnie 50 zł, gdzie po drodze weekend jeszcze i wiadomo, że więcej zakupów się robi, ty kupujesz szmatę, bo nie możesz się powstrzymać? Albo to prowo, albo jesteś naprawdę idiotką.

Gość gość
ta, nawet jak wystawisz coś do sprzedaży, to nie masz gwarancji, że ktoś kupi ... myślenie przedszkolaka

Gość jhkkkkkkkkkkkkkkk
Przyklad mojej siostry ona i maz pracuja maja jedno dziecko,a siostra tak zarzadza kasa ze jakis mc temu nie miala nawet na chleb.UWAGA NA MC MAJA 10.TYS.ZL Ja nie mieszkam w pl i siostra dzwonila czy pozycze jej pieniadze,oczywiscie wyslalam.od mamy nie chce juz pozyczac bo mama jej zawsze robi wyklady na ten temat.siostra wydaje na drogie perfumy i kremy jak rowniez ubrania.przykladowo jeden krem kosztuje 2tys zl.soistra ma 37lat

Gość żydełkee
ooooo widać że dobre provo na ciążowym zawsze zostanie łyknięte :classic_cool: naiwne i głupiutkie kurki domowe

Gość gość
Rozumiem, ze wazne jest zeby sie nie zapuscic i dbac o siebie, ale naprawde trzeba okreslic priorytety do jasnej anielki. Jestes mega nieodpowiedzialna, nie moglas poczekac z kupnem do 15? Wspolczuje mezowi takiej pustej kobiety... I mam nadzieje, ze ten temat to prowo

Gość jhkkkkkkkkkkkkkkk
Wiesz ile jest takich glupich kobiet,nawet u mnie w biurze dziewczyny po 28 lat z koncem mc nie maja kasy bo wydaly na siebie.karty kredytowe wyczyszcone i boja sie partnerow wiec poyczaja od znajomych.Zarabiaja 2 tys euro lub wiecej

Gość gość
mąż dobrze zarabia!!! hahaha dobre sobie GDZIE MA W TAKIM RAZIE OSZCZĘDNOŚCI ??? skoro ty śmierdzące grosze jakim jest 50zł musisz oszczędzać !!! nie do wiary , co to jest za śmieszna kwota , paczka fajek hot dog i kawa na stacji daje nam rachunek 50zł a ty musisz za to żyć !

Gość gość
Arszeniak zabierz się wrescie za robote do jasnej cholery i przestań prawić morały|! Taka idealna jesteś? To czemu całymi dniami siedzisz na tym forum??

A guzik ci do tego co robię i ile czasu jak będę miała ochotę to piepierniczę cały dzień na forach i nie twoja sprawa

bez przesady kobieto tunikę dasz dziecku do jedzenia? ty sobie nie jedz schudniesz będziesz lepiej wyglądała w tunice hehe a mąż w końcu pójdzie na obiad do mamusi jak ma taka nieodpowiedzialną mamałygę w domu zresztą nie chce mi się wierzyć że jesteś az tak głupia

Gość gość
ale problem!idz do sklepu i oddaj bluzke.wywalilabym Cie na zbity pysk

Gość gość
I bardzo dobrze zrobilas,kobiecie ktora nie pracuje zawodowo a zajmuje sie domem i dzieckiem tez od zycia cos sie nalezy !!! Z glodu nie poumieracie a do 10 juz niedaleko :) A pieprzenie "Wez sie za robote" miej gdzies,bo to glupie i plytkie gadanie jest.

Gość gość
I mam gdzieś wasze gadanie. Pani powyżej dziękuje :) Tunika śliczna i później by jej nie było. 5 zł akurat na pieczywo. Mąż do mamusi? Hahahahahaha a smacznego,dla mnie ona ochydnie gotuje.

Gość gość
Jestem zadowolona. Pracować nie będę,to mąż ma utrzymywać żonę. Wy chciałyście równouprawnienia,i teraz z********ac musicie i narzekacie nie szczęsliwe :O

Gość gość
nikt nie twierdzi i nie umniejsza roli kobiety, która nie pracuje zawodowo, a zajmuje się domem i dzieckiem, ale do cholery trzeba być pozbawionym rozumu, żeby OSTATNIE grosze przed wypłatą i nie mając rezerwy wydać na ubranie. Sorry, ale jak dla mnie to skrajna nieodpowiedzialność i brak umiejętności wyboru "co ważniejsze". Teraz tylko ona ma radość, ani dziecku, ani facetowi jej nowa szmata radości nie przyniesie, szczególnie, gdy zaburczy w brzuchu. To co jej zostało wystarczy na suchy chleb na 2 dni. Koniec.

He he ja przynajmniej jak kupię szamatkę to nie muszę się zastanawiać co dziecko bedzie w weekend jadło. Ale cóż. Licz na to, ze może w piątek będzie wypłata ;-)

Gość gość
Dziecko szczęsliwe,bo mam świetnie wygląda w tunice,więc w czym problem? Mąż się nie cieszy bo mój mąż jest głupi,chyba najwyższy czas poszukać sobie kogoś kto sprawi,że poczuję się kobietą.