Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zainteresowany Holmes

Czy to mógł być trup ?

Polecane posty

Gość zainteresowany Holmes

O 5.00 Rano wychodziłem z psem jak zwykłem robić to każdego dnia przed pracą. Szedłem na około bloku i zobaczyłem mojego sąsiada. Ogółem już samo to że spotkałem go o tak młodej godzinie wzbudziło we mnie podejrzenia. Nigdy nie spotkaliśmy się przed pracą , a wyglądał na zdenerwowanego. Nawet się nie przywitał tylko wsiadł do samochodu. Widziałem że obserwuje mnie ukradkiem , ale udał że mnie nie zauważył. Zanim to jednak zrobnił , podejrzałem że jego bagażnik nie był szczelnie domknięty. Wcześniej ładował tam dywan , ale kiedy mnie zobaczył upchał na siłę i zamknął. Kiedy wycofywał jeszcze raz mi się przyjrzał. Odjeżdżał powoli , zgodnie z przepisami ruchu. Jak myślicie? To trochę podejrzane co nie ? Mieszka sam więc mieszkanie i tak będzie puste

Gość gość
nawet niezła ta creepypasta jak na amatora. tylko tytuł zmień. i dopisz ciąga dalszy.

To nie amatorszczyzna :D Ja to pisałem :)Po prostu chciałem zobaczyć zy uda mi się " prowo ". Na forum musze się czasem rozpisać zanim zacznę bazgrać na "poważnie". To tak jakbyś zablokowanym długopisem mazał po marginesie.

Gość gość
znowu ten pej. mam go dość !