Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie rozumiem jak mozna intersować sie sportem a wy?

Polecane posty

Gość gość

smieszą mnie ludzi -którzy interesuja sie sportem , oglądaja sport w tivi, sluchaja w radiu, czytaja gazety sportowe i chodzą na zawody sportowe

Gość gość
dla mnie sport jest obrzydliwy i jesli ktos robi ww czynności to dla mnie jest skreslony

Gość gość
dno i wodorosty

Gość gość
mądry, kulturalny człowiek gardzi sportem, to dla niego nie istnieje

a jak ktos słucha muzyki, jezdzi na koncerty i oglada w tv to juz jest to zainteresowanie?:O

Gość gość
czemu? przeciez sport jest piekny ta walka,emocje ,mimo ze juz nie tak romantyczny jak kiedys bo skomercializowany ale i tak piekny rownie dobrze mzoan zadac pytanie jak mzona sie interesowac filmami

Gość gość
nikt mądry nie interesuje sie sportem

Gość gość
muzyka zwlaszcz a klasyczna to cos pieknego-ale sport -zachowania kibiców sa dzikie , barbarzysnskie

Gość gość
mam za duze cycki dlatego nie mogę uprawiać sportu a bardzo bym chciała

Gość gość
sport piekny?-juz cyceron -w 1 wieku przed nasz a era mawiała -ze sport to rozrywka dla pospolstwa- czlowiek na poziomie nie pojdzie na zawody sportowe -ja nie byłam i nie będe

Gość gość
Najbardziej chory sport to boks :o a najbardziej dziwny to puszczanie tych dziwnych przedmiotów po lodzie i szuranie przed nimi :P

koncerty muzyki klasycznej nie odbywają sie na stadionach a cała masa ludzi tam chodzi:classic_cool: a jakie Ty masz hobby?:)

Gość gość
sport to brud, smród, obrzydlistwo- jak widze w e wiadomosciach , gazetach -kiboli- i burdy -to mysle ze sport to obrzydlistwo-nigdy nie znajde wspolnego jezyka z oosba która robi rzeczy wymienione w topiku

Gość gość
cwicze joge i tai chi-to jest cudna gimnastyka- a nie cos do zawodów--nie rujnuje stawów , kosci, kregosłupa-zero brytalnosci i rywalizacji- cwicze w domu i jest cudnie a typowy sport gdzie liczy sie czas, prędkosc, wyniki , szybkosc to obrzydlistwo

joga i tai-chi to takie coś dla pospolstwa w Azji za miskę ryzu?:classic_cool: yhmy:P

Gość gość
n a koncerty muzyki klasycznej chodza ludzie madrzy , na poziomie a na zawody sportowe - ludzie prymitywni, ja slucham muzyki klasycznej w domu bo tłum mnie brzydzi i na zadne koncerty nie chodze

Gość gość
typowy sport w ujęciu zachodnim , europejskim -to rywalizacja , smród pot, naparzanie sie- silownia takze- sport dewastuje zdrowie -stawy kręgi kosci -brrr

Gość gość
typowy sport w ujęciu zachodnim , europejskim -to rywalizacja , smród pot, naparzanie sie- silownia takze- sport dewastuje zdrowie -stawy kręgi kosci -brrr

Gość gość
jesli ktos chodzi na zawody sportowe -to jest prymitywem o stadnej mentalnosci

Gość gość
sport to jest samo zło-wystarczy porownac ile wydaje sie na stadiony, zawody boiska a ile np na cele spoleczn e- nic dobrego w sporcie

Gość gość
ja ide se ulica to widze ludzi z kijkami nordik walking, w stroju rowerzysty, na rolkach, biegaczy - po kiego huuja niszczyc se stawy? ja w zyciu bym sie tym nie splamiła

dla mnie jest to trochę ironiczne, jak ktoś zna wszystkie możliwe zasady danego sportu, jego historię, gwiazdy itd...a sam ma problem żeby wbiec po schodach :P Nie mówię, że to jest złe, ale zabawne na pewno.

Gość gość
w filmach ,serialach czesto jest pokazane ze faceci ogladaja razem sport i chleja piwo -taki facet siega bruku

Gość gość
czlowiek na poziomie nie interesuje sie sportem , uwaza go z a gówno

Sport to zdrowie i jest to prawdą. Ale zarówno sport jak i kibicowanie czasem mają swoje wady. Nazywam to pseudo sportem tak jak pseudo kibicowanie. Tu właśnie chodzi mi o te "czytanie gazet " Człowiek sam w sobie jako gatunek nie potrzebuje " wiedzy o innych" Człowiek to samolub. W takich gazetach zrozumiałe jest szuaknie sensacji gdyz to nas łączy. Ale aspekt " spełnienia " poprzez czytanie sportowych gazet to parodia. Mężczyzna siedzący w autobusie czy w metrze - udaje. Chce się pokazać jedynie że jest osobą poważna lub inteligentną. Widocznie musi miec niska samoocene. Sport jako gatunek jest klamstem. Aczkolwiek sport jako dziedzina wykonywana jest zdrowiem. Wtedy nawet czyta sie o tym by wiedziec jak najwiecej. Chce byc sie idealnym. Ale czytanie samo w sobie to kłamstwo przeciw samemu sobie

Gość fgdfg
Dla mnie oglądanie sportu to nuda. Nie wiem jak można się podniecac piłką nożną. Kilkunastu facetów lata za piłką, a tłumy ludzi płacą dużą kasę aby na to patrzeć. Co innego jak ktoś sam uprawia sport - biega, gra w tenisa, pływa itp. Wtedy to jest zabawa i zdrowe dla ciała i ducha. Ale siedzenie na ławce lub w fotelu i ślepienie się jak inni biegają to po prostu nuda.

Gość gość
Ja myslalam, ze chodzi ci o uprawianie sportow. Ja trenuje 5-6 dni w tyg. Uwielbiam cwiczyc, plywac. Ogladac w tv jednak nie lubie niczego oprocz walk bokserskich etc. Na zywo zawody konne.

bydgoszczanin - no na taką głęboką analizę bym nie wpadła. Wydaje mi się, że w autobusie czy metrze czytasz bo się nudzisz, a jak masz wybór to weźmiesz takie pismo jakie cię interesuje.

Masz racje moorland. Nie analizowałem. Szczerze to pisałem byle co . Czesto piszę co slina na jezyk przyniesie :D Po prostu muszę to robic , ale wcale nie znaczy ze mam rację :P

wiec autorce chodziło nie o uprawianie sportu tylko kibicowanie?:P hobby kibicowanie a nie sport nie mylmy pojęc😴