Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie rozumiem jak mozna intersować sie sportem a wy?

Polecane posty

niektórzy monitorują rozgrywki bo mają jeszcze inną "pasje" :P hazard :P obstawiają mecze np:P

Miewam ten sam problem :D tak co do sportu - to ja oglądam wrestling, ale to chyba się nie liczy...

Miewam ten sam problem :D tak co do sportu - to ja oglądam wrestling, ale to chyba się nie liczy...

Gość gość
przez sport to kalectwa- bieganie -rujnuje stawy i kręgosłup-tenis szkodzi kregoslupowi i daje łokiec tenisisty, silownia -wiele osob zostało tam kalekami,jazda konna -daj e krzywe nogi a jak sie spadnie z konia to mozna do konca zycia byc kaleka

Gość gość
nic dobrego w sporcie nie ma- lekka gimnastyka uprawiaina w domu jest w porządku ale np raz okulistka powiedziala w wywiadzie z e jej pacjentka podczas cwiczenia na silowni doznała odklejenia siatkówki i straciła wzrok

Gość gość
"mam za duze cycki dlatego nie mogę uprawiać sportu a bardzo bym chciała"- ja mam 30cm roznicy miedzy biustem, a pod biustem i uprawiam sporty- silka, plywanie, od roku tez biegam (zakladam kilka stanikow sportowych na raz i nie jest zle) Jednym slowem- jak sie chce to sie potrafi...

Gość gość
no wlasnie- jak ktos chce, a ty chyba nie chcesz i tlumaczysz to cyckami swoja droga kolezanka powyzej ma czym oddychac :D

Gość gość
ja lubie jezdziectwo ale sama jezdze więc sie na tym znam... dla mnie jest b widowiskowe, ciekawe, itp. dziwię się że inni teog w ogóle nie lubią, tylko chodza na te durne mecze

Gość gość
05.06.13 [zgłoś do usunięcia] gość "mam za duze cycki dlatego nie mogę uprawiać sportu a bardzo bym chciała"- ja mam 30cm roznicy miedzy biustem, a pod biustem i uprawiam sporty- silka, plywanie, od roku tez biegam (zakladam kilka stanikow sportowych na raz i nie jest zle) Jednym slowem- jak sie chce to sie potrafi... " I to sie chwali! brawo!