Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Klaudiiiiii

Mamusie i ciężarówki wspierajmy się :)

Polecane posty

cześc Zakładam ten wątek dla dziewczyn w ciąży,które dręczą obawy przed porodem. Cieszmy się tym się tym najpiekniejszym stanem,czyli ciążą :) Pytania,obawy,obserwacje :) Czekam też na mamusie,które w najbliższym czasie będą nam doradzac z maluszkami, kierowac Nas po macierzyństwie :) Ja jestem obecnie e 23 tygodniu ciazy,termin mam na 28 wrzesnia :) Zapraszam

Gość karmazynowy odpływ
5 miesiąc może się dołączyć? :D

Gość karmazynowy odpływ
oczywiście, że jest życzliwy :D

Gość karmazynowy odpływ
srajmy bachorami

Gość MamaGabrysi.
witam. ja już jestem mamusią. mam 11tyg córeczkę.. jak już maleństwa przyjda na świat to nie będziecie potrzebowały żeby ktoś was kierował bo intuicja robi swoje.;) czasem przyda sie rada ale tylko na początku. zobaczycie..;)

Pewnie ze moze dołączyc :) Prosze tylko aby każda nowa osoba pisala na początku coś o sobie,o tygodniu,miesiacu ciązy,czy ile ma już jej pociecha :) Fajnie jaby suwaczki zaczęly działac w opisach :)

Gość Monissqa92
hej:) ja zaraz sie zaloguje:D klaudi mam ten sam termin co ty i tez 23 tydzien teraz:P:D

Gość konarek
witajcie. termin mam na 10 pazdz. ale juz sie martwi jak to bedzie. z jednej strony to chcialabym cesarke, bo jakaos przeraza mnie wizja rodzenia naturalnie, ale z drogiej strony strach ze przez miesiac nic sama nie zrobie po porodzie bo blizna itd. takie te moje rozmyslania, a tak z innej beczki, od kiedy zaczynacie kompletowac wyprawke? jest tego wszytskiego tak duzo ze nie chce zeby cos bylo nie zrobione.

mama Gabrysi Mam taką nadzieje ze intuicja zrobi swoje :) Ale ja np jak narazie jestem przerażona czy dam sobie radę :) Pewnie dam,ale obawy w ciazy są :)))

Gość monissqa92
klaudi czujesz juz mocne kopniaki swojej dzidzi czy jeszcze nie??:)

Klaudii juz wie ale napisze pozostalym:) Jestem mama 9 miesiecznej Nataszy:) Urodzila sie 23 sierpnia o godzinie 9.20:) Bylo mi najciezej w szpitalu w szczegolnosci przez polozne poniewaz kazda mowila cos innego. Zapamietajcie jedno: W domu bedzie latwiej:) Kompletowac wyprawke zaczelam od poczatku ciazy wtedy jest najlepiej bo nie jest sie tak bardzo zmeczonym. I rada: NA ZAKUPY WEZCIE TRZEZWO MYSLACA OSOBE ZE SOBA. Jak wpadniecie do sklepu z takimi malutkimi slodkimi rzeczami wydacie wiecej pieniedzy niz chcialyscie i wiekszosc rzeczy nawet sie nie przyda;D

monissqa92 Czuje od 19 tygodnia,z kazdym dniem mały(bo bedzie chlopiec) kopie mnie coraz wiecej :) Gdy leżę caly brzuch mi faluje,niesamowite uczucie :) Szczegolnie po jedzeniu maly od razu sie budzi i kopie :) Ardi ciekawe czy Topka,Fluffy,Monika i reszta dziewczyn dolaczy???Co mowisz??

Gość gość
jj

Gość gość
jj

Gość gość
jj

Gość gość
jj

Gość gość
jj

monissqa92 Super ze mamy ten sam termin :))) Coraz blizej...czas biegnie ;) Konarek Ja tez chcialam cesarke a teraz zdecydowalam sie na porod naturalny ze znieczuleniem zewnątrzoponowym :) Poza tym nie mamy juz wyboru :) Jak dziecko w jedna strone weszlo...to musi i wyjśc heheheheh Ja zaczelam kompletowac juz ciuszki,poza tym szukam wózka po malu,fotelika i łóżeczka. Po 25 tygodniu rusze szybciej z tą wyprawka bo potem nie wiem czy bede w stanie chodzic poo sklepach :)

Gość lola348
Czesc dziewczyny- jestem i ja :-) 10 tydzień, 4 dzień.

Gość justintm
to i ja dziewczyny do Was dołącze :) faktycznie sytuacja na tamtym forum zrobiła się nieciekawa,wiec po co mam tam siedzieć. Z reszta sama nie udzieliłabym żadnych rad na temat wczesnych objawów ciąży bo ich nie miałam. Oby tutaj omijały nas takie wredne posty. To po krótce i ja coś napisze o sobie :) Mam 26 lat, jestem w 12 tyg ciąży (wg usg),bo biorąc od @ to w 13 tc :) do tej pory nie narzekam na żadne objawy typowo ciążowe, jestem wręcz wulkanem energii he he. Może tylko gorzej sypiam. Mam stwierdzoną twardą macice,biorę no-spe,ale ciągle licze że "samo przejdzie". Dobra tyle starczy,bo jak się rozpisze to mi miejsca braknie :) W końcu odebrałam wyniki na awidność toksoplazmozy i na całe szczęście okazało się że przechodziłam ja na długo przed ciążą. Pozdrawiam wszystkie dziewczyny

Super Lola :) jak sie czujesz?? Czekamy na reszte :) Jak mnie wkurza ta kafeteria,nie mozna dodac postu albo dodaje kilka od razu. Suwaczki nie dzialaja odkad pozmieniali ustawienia,a zawsze lubilam sobie wejsc na suwaczki i wiedzialam kto w ktorym tygodniu itd. Na tamtym forum juz dluzej nie ma sensu siedziec,choc czuje straszny sentyment...bo to tam borykalam sie z problemami gdy nie moglam zajsc w ciaze itd,ale skoro komus przeszkadza zw piszemy o naszych objawach ciazy to trudno.