przerażona i zaniepokojona 0 Napisano Czerwiec 5, 2013 Jeśli tak , mam pytanie po jakim czasie zażyłyście i czy zadziałała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pękła gumka i wzięłam... Napisano Czerwiec 5, 2013 Do 12h. Nie byłam w ciąży więc albo zadziałała albo plemnik nie doleciał do jajeczka :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pękła gumka i wzięłam... Napisano Czerwiec 5, 2013 Do 12h. Nie byłam w ciąży więc albo zadziałała albo plemnik nie doleciał do jajeczka :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 5, 2013 Ja zażyłam po jakichś 24 godzinach i zadziłała, bo nie byłam w ciąży. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gumka pękła i wzięłam Napisano Czerwiec 5, 2013 Do 12h. Nie byłam w ciąży więc albo zadziałała albo plemnik nie doleciał do jajeczka :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 5, 2013 PO nie, ale PiS tak ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zglaszacz na policje Napisano Czerwiec 5, 2013 bedziesz sie smazyla w piekle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 5, 2013 to jest zwykła aborcja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 5, 2013 jaka aborcja? plemnik jeszcze dobrze nie zdazyl wyhamowac, a Wy o aborcji wyjezdzacie? bez przesady. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zglaszacz na policje Napisano Czerwiec 5, 2013 zglaszam was na policje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Editta Van K 0 Napisano Czerwiec 5, 2013 ja bralam 2 razy, ta do 72 godzin Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 5, 2013 nie bralam i nie byłam w ciazy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 5, 2013 ale tu debilki na tym forum. Tabletka PO niszczy już ZAPŁODNIONĄ komórkę, czyli życie już powstało. Te tabletki sa inaczej nazywane wczesnoporonnymi, hmmm ciekawe skąd ta nazwa??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 5, 2013 i kto tu jest debilka :) nie niszczy zaplodniona komórke tylko uniemozliwia zapłodnienie lub zagniezdzenia . Jak sie zagniezdzi to juz po ptakach.. Dlatego działa do 72 godz a im pozniej tym mniejsza skutecznosc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach