Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głupia kobieta

czy my kobiety musimy być takie?

Polecane posty

Gość głupia kobieta

poznałam jakiś czas temu faceta. bardzo fajny, miło mi się nawet z nim rozmawiało. spotkałam się z nim parę razy...mój problem jest taki, że on mi się fizycznie w ogóle nie podoba ale za to z charakteru - rewelacja. nie umiem się przełamać. jest bardzo wysoki, szczupły ale ładnie raczej zbudowany, tak normalnie się ubiera (to jest akurat jak dla mnie plus) jest bardzo miły, uczynny, w jego towarzystwie czułam się jak dama mimo iż np poszliśmy tylko na piwo. jest spokojny, to taki grzeczny typ, nie pije, nie pali, ma swoje zainteresowania - głównie motocykle, jest świetnym informatykiem, pracuje w dobrej firmie, chyba nawet nieźle tam zarabia...no ideał można by powiedzieć. pamiętam jak pewnego dnia była chora to martwił się o mnie, on chyba coś do mnie poczuł. na 3 spotkanie przyszedł z kwiatkiem. cud miód...a mi się nie podoba fizycznie, nie pociąga mnie jako facet i nie umiem się przełamać. czy myślicie czy to może się zmienić?

Gość głupia kobieta
przepraszam z góry za składnie, to takie luźne przemyślenia

a ma się zmienić? i co ma tytuł do treści posta? tzn. że kobiety takie a faceci jacy? jakie to forum jest seksistowskie to się we łbie nie mieści.

Może z czasem - ale na to nie ma gwarancji. I to nie jest kwestia bycia "głupią" jak to się w nicku określiłaś. Po prostu czasem nie ma chemii i nic na to nie poradzisz.

Gość głupia kobieta
bo nigdy nie spotkałam takiego fajnego faceta jak on. żałuję, że jest tak jak jest, że mnie nie pociąga.

Gość głupia kobieta
z nim nigdy nie było nudno jak do tej pory...fajne randki wymyślał..a to strzelnica, wypad motocyklem za miasto, jakieś spacery po mieście itp z nim się nie da nudzić chyba

Gość gość
Nie, to się nie może zmienić i się nie zmieni. Miałam podobną sytuację, z charakteru ideał faceta, ale mnie nie pociągał z wyglądu - nie to, że było z nim coś nie tak, po prostu chemii nie było i już. Mimo to zdecydowałam się na związek i z perspektywy czasu uważam, że zupełnie niepotrzebnie. Po roku zupełnie wygasła między nami jakakolwiek erotyka, po dwóch latach stwierdziliśmy oboje, że to bez sensu.

Gość głupia kobieta
@brokeninside87 nie ospowiadasz na moje pytania, raczej nie masz mi nic ciekawego do powiedzenia....są inne tematy, tam się udzielaj

no ale i co? nie rozumiem tego problemu? musisz być w związku? wymóg natury czy społeczeństwa? chcesz już mieć z nim dzieci?

Gość głupia kobieta
kurczę mam pecha. tyle razy się przejechałam, jak już spotykam kogoś fajnego to też źle

co Ty gadasz? próbuję Ci pomóc:O jesteś bardzo dziwna. czegp dowodem jest łączenie przypadkowej sytuacji z płcią czy głupotą. a z tematu pójdę, gdy będzie mi się podobało.

Gość gość
przecież dobrze zarabia, to chyba załatwia sprawę w Twoim przypadku:D

Gość głupia kobieta
@brokeninside87 nie wszystkie Twoje wypowiedzi były na miejscu...ale mniejsza o to

No dobrze, ale jakie jest właściwie Twoje pytanie? Skoro fajnie spędzacie czas, bardzo go lubisz, a mimo to on Ci się nadal nie podoba fizycznie to raczej nic z tego nie będzie.

Gość głupia kobieta
chyba podświadomie mi szkoda...nie ma już raczej takich facetów jak on. spotykam samych gnojków, uroda ok ale z takim to się nawet rozmawiać nie chce..

lol:D a co mają moje maniery do Twojego problemu. nienormalna jakaś jesteś, bez urazy. to Ty się źle zachowujesz, bo odsuwasz mnie od rozmowy. wieśniacko.

Gość głupia kobieta
łatwo się denerwujesz...

nikt nie mówił, że znalezienie kogoś kto będzie nam odpowiadał i z charakteru i z wyglądu jest łatwe.

Gość głupia kobieta
szkoda mi też tego, że on się chyba we mnie zakochał. daje mi to do zrozumienia. a ja co? skrzywdzę go tylko

Raczej w to nie wchodź. Pocieszę Cię, nie tylko kobiety tak mają. Męzczyźni również. Spotykamy mądrą i fajną, ale lekko poniżej przeciętnej kobietę i powstaje dylemat... Z doświadczenia powiem, że najlepiej kiedy jest i uroda, i intelekt, i tzw. ogólna dobroć. Z tego co piszesz ten facet spełnia tylko 2 z 3 kryteriów, więc w przyszłości być może będziesz chciała spróbować z kimś innym. Nie unieszczęśliwiaj siebie i jego tylko zachowaj się tak, jak sama chciałabyś, aby w odwrotnej sytuacji postąpiono z Tobą.

no denerwują mnie kobiety, które za wszelką cenę chcą mieć związek oraz takie kobiety, które uważają, że wszystkie kobiety są "jakieś"

Ten temat to chyba prowo. Co chwila ktoś tu tematy, o rzekomo napotkanym, świętym brzydalu. Wydaje mi się, że właśnie jakiś "brzydal" chce się dowartościować po prostu

"poznałam jakiś czas temu faceta. bardzo fajny, miło mi się nawet z nim rozmawiało. spotkałam się z nim parę razy...mój problem jest taki, że on mi się fizycznie w ogóle nie podoba ale za to z charakteru - rewelacja. nie umiem się przełamać." I Po mojemu to problem nie tkwi w tym że on nieatrakcyjny jest bo z tego co piszesz ciągnie Ciebie do niego. Problemem natomiast jest według mnie ze to że jak to sama napisałaś przełamać się nie możesz bo on jest zbyt mało atrakcyjny. Co jest powodem tej niemożliwości w przełamaniu się? Jezeli znajdziesz przyczynę łatwiej Ci będzie się przełamać. Moze przyczyna tkwi w Tobie bo boisz się co ludzie/koleżanki pomyślą widząc Ciebie z kimś mało atrakcyjnym jako partnerem?? I " jest bardzo wysoki, szczupły ale ładnie raczej zbudowany, tak normalnie się ubiera (to jest akurat jak dla mnie plus) jest bardzo miły, uczynny, w jego towarzystwie czułam się jak dama mimo iż np poszliśmy tylko na piwo. jest spokojny, to taki grzeczny typ, nie pije, nie pali, ma swoje zainteresowania - głównie motocykle, jest świetnym informatykiem, pracuje w dobrej firmie, chyba nawet nieźle tam zarabia...no ideał można by powiedzieć. pamiętam jak pewnego dnia była chora to martwił się o mnie, on chyba coś do mnie poczuł. na 3 spotkanie przyszedł z kwiatkiem. cud miód..." I Jak sama piszesz ideał - ale jednak boisz się jego nieatrakcyjności jak jakiejś epidemii dżumy. Kobieto nie wiesz że wygląd to nie wszystko?? Po pierwsze może on nie tyle mało atrakcyjny jest co raczej mało zadbany?? W takim wypadku jest jeszcze dla Ciebie nadzieja na związek z nim. Po drugie - wolałabyś trafić na pięknisia z którym się byś zaczęła nudzić po 5 spotkaniu bo jemu przestałoby zalezeć i szukałby sobie nowego obiektu do poderwania?? Po trzecie - od kiedy wygląd jest ważny?? Umówmy się szukasz partnera na całe życie (przynajmniej z założenia) - to szmat czasu a uroda ma to do siebie że z czasem zanika coraz bardziej. Im człowiek mniej atrakcyjny tym mniej zauwaza się u niego mniejszą atrakcyjność w miarę upływu lat. Po czwarte ktoś kiedyś powiedział - żeby się najeść nie trzeba jeść z pięknej miski, miska powinna natomiast być pełna. Po piąte - nie rozumiem kobiecego punktu widzenia. Jak sama piszesz prawie ideał. Brakuje jemu tylko 1 cechy która i tak z wiekiem będzie zanikać i już go to dyskwalifikuje. Zrozum ideałów nie ma a skoro znalazłaś kogoś kto jest niemal ideałem to nie uważasz że warto spróbować?? Osobiście w takiej sytuacji wolałbym pluć później sobie w brodę że spróbowałem i nie wyszło jak załować kiedyś tego że nie spróbowałem

Gość doszliśmy do momentu
w którym uczciwie trzeba przyznać, że masz w d***e jego uczucia i zamierzasz udawać, że nic się nie dzieje bo Tobie teraz jest fajnie ma kto organizować ci rozrywki, płacić za nie itd i do momentu aż trafi sie fajne ciacho niech trwa ten teatrzyk kosztem naiwniaka, który zapewne się na serio zakochał

Gość głupia kobieta
ma ładną sylwetkę ale no...nie jest w moim typie. może i dla innych kobiet jest atrakcyjny ale (przepraszam za to co powiem) ja patrząc na niego nie wyobrażam sobie żeby uprawiać z nim seks, żeby móc się do niego przytulać czy całować z nim. nie podoba mi się jego twarz, no nie będę się weięcej rozgadywać...nie jest dla mnie atrakcyjny i tyle. świetnie się czuję w jego towarzystwie jako kolegi, no i miłe jest to, że traktuje mnie jak kobietę, no jest bardzo na miejscu człowiek

Gość głupia kobieta
i nie mam jego uczuć w d***e, mówiła już że źle mi z tym, że się tak do mnie przywiązał...nie wiem co mam teraz zrobić. na początku myślałam, że przecież wygląd nie jest najważniejszy i tłumaczyłam sobie, że ważny jest tylko charakter...jak widać nie

To teraz Ty bądź bardzo na miejscu i powiedz jemu sczerze że fizycznie się Tobie nie podoba