Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głupia kobieta

czy my kobiety musimy być takie?

Polecane posty

Gość gość
masz jego uczucia w d***e bo doskonale wiesz co się dzieje, ale niczego z tym nie robisz z powodów o których pisałem wyżej

Gość gość
nie musicie wszystkie takie być ty możesz być inna i uczciwie gościa uświadomić

Gość Heniu
Rzadko można spotkać kogoś fajnego ale kto nas zupełnie nie pociąga - dzięki temu możliwa jest przyjaźń pomiędzy kobietą a facetem. Ciesz się, że będziesz miała fajnego kolegę - zdobędziesz duże plusy u koleżanek.

Gość gość
ja cały czas mu daję do zrozumienia, ze nic z tego nie będzie. nie pozwoliłam mu się nigdy pocałować, próbował 2 razy. nie powiem mu w twarz, że mi się nie podoba. to mogłoby źle na niego wpłynąć, on nie jest zbyt śmiały w stosunku do kobiet, jest trochę zamknięty w sobie...póki co jakoś nasz kontakt osłabł, chyba przeze mnie. nie wiem czy powinno tak zostać - mam się nie odzywać czy wręcz przeciwnie wszystko mu wyjaśnić

Gość hjhgh
skad on jest?? moze ja sie z nim umowie:)

Gość gość
a oddam Ci go :) z Lublina

Gość gość
taki wydaje się typ dobrego faceta a takiego zwykle nie chcecie jeśli już to raczej jak zostaniecie skrzywdzone czy dostaniecie kopa od życia.

Gość gość
załamałas mnie, skonczy sie chyba na tym ze pojde kiedys na dziwki, we mnie kobiety tez widza tylko przyjaciela....

Gość gość
Poznałam faceta - nie zwróciłam uwagi. Koleś jak koleś , szału nie ma. Nie podobał mi się , ale zaczął o mnie zabiegać, starać się . A ja będąc chwilowo samotna zaczęłam w to brnąć . Okazal się wartościowym i wspaniałym facetem. Po czym to nie było to i z kochanego i dbajacego faceta stał się chamem który mnie porzucił .