Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosciuwaaaa

ile miałaś lat gdy poszłaś do ginekologa?

Polecane posty

Gość gosciuwaaaa

Ja 25

Gość jestemnaj
35 i byłam dziewicą.

Gość gość
Żartujecie??Dlaczego tak późno? Ja byłam jak miałam 15 lat

Gość jestemnaj
jakoś nigdy nie było na to czasu. Z reszta teraz powinien być obowiązek chodzenia do gina, zwłaszcza jakimi smieciami, chemiami nas trują :/

Gość gość
25 jak zaczęłam współżyć i chciałam zacząć starać się o dziecko.

Gość gość
22. Nie było potrzeby wcześniej.

Gość jestemnaj
brokeninside87 ale wiesz ze rak nieboli i nie daje objawów?

Gość gość
jakos chyba 13 lat mialam wtedy, bo nabawilam sie grzybicy po jakichs antybiotykach na zapalenie pluc. a najzabawniejsze ze byl to moj pierwszy i jak dotąd ostatni raz, bo mam prawie 29 lat i od tamtej pory nie bylam juz ani razu. nie wspolzyję, pigulek nie biore, wiec nie chdoze bo i po co?

Gość jestemnaj
brokeninside87 ale wiesz ze rak nieboli i nie daje objawów?

Gość ryda,
25 i jeszcze nie byłam. Chciałam nawet iść ostatnio, ale były problemy z ewuś, zadzwoniłam tam, powiedzieli, co mam wysłać wszystko zrobiłam jak kazali i odesłali mi, że dalej nie jestem wpisana :O Dałam sobie spokój tak się zdenerwowałam, także niestety na razie nie zanosi się, że pójdę. Mogłam korzystać wcześniej, jak normalnie można było iść i się ubezpieczenie pokazywało.

Gość gość
23

Gość gość
Ja miałam 18. Poszłam kontrolnie. Zaczęłam współzyc gdy miałam 20 i od tamtej pory chodzę regularnie

Gość mammusia
ja jak zaszlam w ciaze czyli 22 i swoja droga zaluje ze tak pozno. naszczescie nic nie wyniklo z tak poznej wizyty a nie chodzilam ze wstydu:)

Gość gość
Wydaje mi się, że nie trzeba współżyc, zazywać tabletek czy mieć grzybice, zeby raz na jakiś czas pójsc chociażby zrobić cytologię...Kurcze, dziewczyny to podstawowe badanie dla kobiety, zadbajcie o siebie! :)

Gość erotic woman
Ja miałam 20. Też chodzę regularnie.

Gość brzózzzka
miałam 16 lat

Gość Teofil 22 lata
Ale niektórym z was musi j***ć z p***y!!!:classic_cool:

a nie wiem, nie kończyłam medycyny:) nie przejmuje sie takimi rzeczami. zapewne rak nerek też nie boli, a nigdy nie byłam u nefrologa (nie wiem, czy dobrze piszę?) i nie mam z tego powodu wyrzutów sumienia. wiem za to, że jedną z metod propagandzistó jest zastraszenie, że umrzesz.

i dziwne jest dla mnie to, że obce kobiety z forum dopierdalają się do moich narządów (nikt z reala tego nie robi) - jak często się badam, czy jestem dziewicą, ile chcę mieć dzieci. ale cóż. to tylko forum.. głupie forum.

Gość gość
20 lat - zmuszona okolicznościami ( cysta) Najpierw na NFZ - ale że nie było USG a w grę wchodziło badanie ( byłam dziewicą), które i tak nie skutkowało receptą i i tak musiałabym iść na USG do szpitala ( miesiąc czekania) nie zgodziłam się . Tego samego dnia poszłam prywatnie. http://ofiaralosu88.blog.onet.pl/

Gość grymassi
badanie jest bezpłatne - badajcie się. Znam kobiety po 40 które nigdy nie były u gina . Zresztą dobrze mówisz, są też inne raki typu - trzustki, wątroby itp, i dlaczego tego nie bada się? tylko piersi i pochwy? hmmmm

nie wiem, widocznie to się opłaca bardziej. naprawdę mam ciekawsze rzeczy do roboty. nie chodzi o kasę - chodzę prywatnie. nie jaram się swoją kobiecością, ani zdrowiem, ani życiem na tyle.

Gość gość
mam 35 lat i jeszcze nie bylam. Nie mialam nigdy dolegliwosci zadnych. Tak samo nie mialam nigdy usg. A w mojej rodzinie umieraly osoby na raka trzustki, a nie na raka narzadow kobiecych wiec wieksze prawdopodobienstwo. A poza tym badania badaniami ale wiecie jakie sa kolejki pozniej zeby sie leczyc? Po co zdiagnozowac, jak nie ma szans na leczenie w normalnym terminie ;)