Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koteczka-1992

ciąża? pomóżcie!

Polecane posty

Gość koteczka-1992

witajcie! 3 tygodnie temu uprawiałam z chłopakiem petting. Jego wytrysk był na moim ciele, Nie wiem czy coś czasem nie spłynęło w moje miejsca intymne. Sprawdzałam potem ręką czy nic tam nie ma, staralam się suchą częścią ręki. Był to 13. dzień mojego cyklu (przy cyklach 31 - 33 dni), 6 dni po skonczonym okresie,19 - 20 dni przed spodziewana kolejną miesiaczka. Prawdopodobnie dni niepłodne. I tu moje pytanie, czy to możliwe, ze moglam zajsć w ciążę? Okres spóxnia mi się 2 dni. Dziś jest 34. dzień mojego cyklu, a okresu brak. Mam bóle piersi i podbrzusza jak na okres...

Gość gość
dziewczyno a nie możesz kupić sobie testu nikt tu jasnowidzem nie jest

Gość nie, to znaczy że masz
psychpoatów się nie pociesz, a izoluje

*psychopatów

hmm, a wy nigdy nie byłyście młde i nie panikowałyście? nie balyście sie czegoś, co jest dla was nieznane? idiotki..

hmm, a wy nigdy nie byłyście młde i nie panikowałyście? nie balyście sie czegoś, co jest dla was nieznane? idiotki..

ty się kretynko co 2 tygodnie pytasz o to samo, więc przestań się rżnąć bez zabezpieczenia, a najlepiej zostaw tego chłopaka, bo jak wpadnie z takim pustakiem, to do końca życia będze żałował

ty się kretynko co 2 tygodnie pytasz o to samo, więc przestań się rżnąć bez zabezpieczenia, a najlepiej zostaw tego chłopaka, bo jak wpadnie z takim pustakiem, to do końca życia będze żałował

czy ja powiedziałam, ze się, jak to napisałeś/aś "rżnęłam"? to byl petting, poza tym zabezpieczamy się podczas seksu.

• NAJŚWIEŻSZE

• 0
      Hej