Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zraniona98765

pomozcie nie wiem co robic ; (

Polecane posty

Gość zraniona98765

Mam powazny problem mam meza od roku i mala coreczke ... z mezem nie umie sie dogadac wszystko muszi byc tak jak on chce... ale nie w tym problem...Strasznie wkurza mnie to ze lepiej traktuje swoja siostre..co chwile jak nadarxy mu sie okazja to ja przytula mowi mile slowka i ciagle powtarza ze zle ja traktuje... ze zle na nia patrze, ze nie wysylam jej smsow z buzkami .....nie wiem co mam robic.. probowalam z nim rozmawiac ale to nic nie daje ciagle slysze ze mam urojenia... Najgorsze jest to ze moja rodzina tez to zauwazyla... ale oni nie chca sie wtracac... powoli trace sily .. Ostatnio nawet mnie uderzyl .. i teraz powtarza sie to czesciej... o niczym innym nie marze... chcialabym byc tak traktowana jak jego siostra ; ( poradzicie mi cos ???

Gość gość
proszę napiszcie cos ; (

Gość gość
Najprawdopodobniej twoj facet kocha swoja siostre przy czym slowo kocha wyraza calkiem inna milosc jak do siostry. Jedyne co mozesz zrobic to odejsc

Gość gość
ciezko cos wogole na ten temat powiedziec dla mnie to jakas patologia nic innego !!!!kim jest jego siostra masz ja po nogach calowac przewde wszystkim powiedz komus ze on cie bije .jesli nie boisz sie o siebie to pomysl o twoim dziecû bo to roznie moze byc....Nic nie poradzisz na to wiem jak to jest jak siostra jest najwazniejsza na swiecie a ty spadasz na 2 plan to jest chore

Gość gość
chcesz dobrą radę? pogadaj z ta siostrą, dlaczego rozpierdala małżeństwo własnego brata.

Gość gość
ta idiotka ciagle go o cos prosi a ma swojego faceta... jak juz mam jechac do tesciow to jestem cala chora...

Gość gość
:(

Gość Facetzewsi
Może i jestem męską szowinistyczna świnia ze wsi, ale po przeczytaniu że cię uderzył, powiem ci że to nie tyle jest patologia, co przestępstwo, przemoc i czyste s***********o. Za takie coś ty go kochasz a ja już z góry nim gardze...

Gość japier..........
patologia do kwadratu. wczesniej taki nie byl ze na dziecko sie zdecydowalas z takim psycholem??? rada? WIAĆ PÓKI CZAS

Gość gość
wpadlismy. jak chcislam odejsc bylo za pozno ; ((

Gość Aska kraska
Bardziej cie bola jego relacje z siostra niz to ze cie bije ? Chyba masz bardzo nie poukladane w glowie. Dlaczego dajesz sie tak traktowac, dlaczego nie odejdziesz ? To co ze jest dziecko, ma patrzec jak tatus maltretuje mamusie ? Chore... Olej meza i zapanuj nad wlasnym zyciem..