Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prezent na parapetówkę

Polecane posty

Gość gość

Witajcie. Dzisiaj koleżanka zaprosiła mnie na parapetówkę do siebie. Impreza już w sobotę, a ja kompletnie nie mam pomysłu na prezent. nie wypada iść przecież z pustymi rękoma. Niestety nie mam pojęcia, co teraz daje się na tego typu imprezach. Doradźcie.

Gość gość
Ogolnie to powinno się dac jakis drobiazg- niekoniecznie do postawienia na półce, bo może nie pasować do mieszkania. Możesz np widelczyki do deserów, łyżeczki do lodów, ładne kieliszki. Cos czego moze jeszcze nie mają, a nie jest takie przewidywalne jak szklanki czy talerze.

Gość Izoralda
Też jestem za alkoholem. To najbezpieczniejszy pomysł i zawsze trafiony (no chyba, że ktoś jest abstynentem). A do tego albo kieliszki albo karafkę. Generalnie jakieś szkło pasuje. Żeby się wyróżnić to proponuje coś oryginalnego, np. w takim stylu : http://www.stylowazastawa.pl/produkt/37631/kieliszki_do_wodki_na_drewnianej_podstawce_2_szt_sagaform.html :)

ja osobiście własnie jestem na etapie kupowania nowego mieszkania i jeśli już to chciałabym dostac coś praktycznego, np kwiatki na parapet bo nie będę miała, jakies sztućce, fajne kieliszki, filiżanki, miseczki czy komplet noży lub innych przyborów kuchennych wina mam pełno z wesela ;)

Gość gość
Jakieś kieliszki albo fajne szklanki do drinków :)

Gość gość
Ja bym kupila ladnego storczyka, jakas lepsza swieczke zapachowa, zestaw szklanek, czy kieliszkow do wina, jakis smieszny fartuszek do noszenia przy gotowaniu/pieczeniu itp. Pomysly sa tak naprawde nieskonczone!