Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

poziomkas1

Czy jestem w ciazy ?

Polecane posty

Kochalam sie z chlopakiem w dni plodne (okolo dwa tygodnie temu) bez prezerwatywy, jednak nie doszlo do wytrysku, gdy byl we mnie. Okres spoznia mi sie 4 dzien.. Przez te dni mam biala dosc gesta wydzieline. Dzisiaj po palcowce moj partner mial krew na palcach, a po dzisiejszym stosunku jakby spuchla mi prawa warga sromowa, dlaczego ? Czy jestem w ciazy ? Dodam, ze jestem bardzo mloda. A okres mam juz od okolo 3 lat.

Gość gość
cóż, teoretycznie szanse są, bo w preejakulacie znajdują się plemniki zdolne do zapłodnienia, a jeśli były to dni płodne to ryzyko było. Krew po palcówce- np mógł Cię zadrapać paznokciem, mojemu też się to zdarza, warga nic nie znaczy, pewnie Ci się ze strachu troche wydaje :) a okres się może spóżniać np. z powodu stresu tym czy nie jesteś w ciąży, choroy itp :) mi też się kiedyś spóżnił i to o 2 tygodnie, bo się denerwowałam, wyluzuj przede wszystkim :) a na następny raz się zabezpieczcie, skoro dopiero od 3 lat masz okres musisz być naprawde młoda idopiero poznajesz swój cykl, więc nauka "dni płodnych i niepłodnych" troche Ci jeszcze zajmie, ale polecam się zacząć obserwować (śluz, miękkość szyjki itp) potem się można kochać bez zadnych zabezpieczeń bo doskonale sama wiesz co do dnia kiedy możesz :) i pamiętaj, że skoro decydujesz się na seks to musisz być świadoma wszyskich możliwych konsekwencji, seks to dojrzałość a nie przygoda!