Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto wygra Top model 3 ?

Polecane posty

Gość gość

Jak zamierzacie głosować to nie patrzcie się na sympatię do uczestniczek, nie znacie żadnej z osobna prywatnie, każda została wykreowana na swój sposób przez tv.. Ja szczerze nie przepadałam za Renatą w programie, ale mimo to obiektywnie stwierdzam, że ma najlepsze warunki i predyspozycje na Top model, niezaprzeczalnie poradzi sobie w świecie mody. Lubiłam Zuzę ze względu na osobowość i inteligencję, ale niestety gorzej wypada od Renaty, a Marcela, którą przez moment nawet polubiłam to zwykła arogancka, MANIPULATORKA, która bierze pyskówkę do jury, i wykorzystywanie innych za pewność siebie, ale ludziom podoba się ta "inność" i będą na nią głosować :// Jest za niska, ma bezkrytyczną postawę wobec swojej osoby, nie potrafi się przyznać do swoich słabości, nie zna podstawowego angielskiego, błagam, żeby ona nie wygrała :// Tylko Renata nie dała się jej podporządkować i od razu jędzę z jej zrobili ;) Szkoda mi Tamary, najdojrzalsza i najbardziej profesjonalna spośród wszystkich uczestniczek, ale wyleciała, bo trzeba na początku zgrywać sierotę i po czasie nagle spektakularnie zabłysnąć, żeby ukazać swoją rzekomą metamorfozę, była za dobra od samego początku i to się stało nudne wg jury. Ma nieprzeciętną urodę, ale ze swoim skandynawskim wyglądem, b. jasną karnacją i blond włosami na starcie była skreślona w Indiach, nie ten kanon urody, szczurowatej Marceli się fartło, bo z takim wzrostem nie zaprosili by jej na żaden pokaz w Europie.

Gość gość
No i z***biście, Renata odpadła, widzowie kierują się sympatią do danej uczestniczki.. I zapewne wygra Marcela :o

Gość gość
Ludzie glosujemy nie na fajna dziewczynę tylko modelke. Renata 100 % modelka, a Zuza nie ma sylwetki i dalej jest.

Gość gość
dobrze ze d**a na brodzie odpadla. jestem za marcela

Gość gość
I tak wygra zuza. Ma tyle lajkow na fb ze cala mloda polska na nia glosuje :D:D

Gość ejjj...
to cala Polska ja potem zatrudni, bo na modelke sie nie nadaje..

Gość efrefger
Zuza jest za grub, spojrzcie jakie ma biodra.

Gość gość
ja to wiem, ze na modelke się nie nadaje. Ale nic nie zrobie że jej ulubienicą 12 latek :D

Gość efrefger
renia mial wygrac jeju. Ładna twarz, wysoka, szczupla. Marcel tez ładna, ale troche za niska.

Gość gość
ludzie są ułomni.. polacy oczywiście. nigdy nie widzą tego co istotne, tylko powierzchownie oceniają, nie trafiaja do nich zadne argumenty. Ja marceli nie cierpie , jest zarozumiała ale to da sie strawic jesli bylaby dobra modelka. a co ona ma. moze urode jakas ma, ale nie taka typowa dla modelki. wszystkiego sie bala, angielskiego nie zna. sierota taka. zuza powinna wygrac. chociaz liczylam na renate:o

Gość gość
nie oglądałam tego i nie znam zbyt uczestniczek, mało mnie obchodzą ich charaktery, a z urody najbardziej podoba mi się Marcela, pozostałe myliły mi sie, takie podobne do siebie wszystkie, no ZUza jeszcze dosc oryginalna, ale Marcela - miała to coś, ten uśmiech, taki cwany, kąciki ust zagięte w dół! uwielbiam to, moja faworytka :)

Gość gość
Mam nadzieje ze Marcela

Gość gość
Marcela sie bala? Chyba nic nie ogladalas! Marcela najodwazniej robila wszystkie zadania

Gość gość
K***aaaa mac biedna marcela:(

Gość gość
Mam nadzieje, że dopadnie ta cala Zuze klatwa przegranej...

Gość gość
Polska to kraj gdzie ludzie nie wiedzą co to styl nie tylko w domach czy ubiorze. Żal mi Klaudii i Renaty bo z tej 4 mialy największe szanse.

Gość gość
porazka. ale przynajmniej program nie byk ustawiony

Gość przerazona jestem
:)

Gość gość
Nie widzę Zuzy na światowych wybiegach, ale wolę ją od Marceli, jest inteligentna i mimo wygranej woda sodowa nie uderzy jej do głowy ;)

Gość gość
i tak nic nie zwojuje. szkoda marceli

Gość gość
Zuza kariery nie zrobi, najlepsze predyspozycje ma Renata i to ona zrobi kariere modelki

Gość Laura23333333
Wg mnie najładniejsza była Renata i miała najlepsze warunki na modelke , na drugim miejscu Marcela, na trzecim Klaudia ,a na ostatnim Zuza ( ma bardzo ładną twarz ,ale niestety nie ma figury modelki)... chyba widzowie sie kierowali tylko sympatia Zuze polubili najbardziej ,ale ona kariery nie zrobi podobnie jak Paulina Papierska za rok nikt nie będzie o Zuzie pamiętał . Najwieksze szanse w modelingu z tej czwórki ma Renata

Gość gość
oczywiscie że Renata, twarz ma piękną i figurę tez. Chociaz na początku jej nie docenialam.

Gość gość
jak zawsze w takich programach wychodzi tepota polakow

Gość gość
renata ma d*p.e na brodzie. marcela jest najlepsza i to ona cos zwojuje w modelingu

Gość Laura23333333
A poza tym Marcela mimo ,że piękna to jest za niska na modelke ( tylko 170..) Klaudia ma wzrost modelki i predyspozycje tylko jest taka troche nijaka...

Gość gość
marcela wyglada jak alien :D i co ona zawojuje nie znajac podstaw angielskiego? hahahahahaha

Gość gość
Wygrała najbrzydsza w Top Model :O Gratulacje

Gość gość
a nie uważacie że to tak dziwnie wyglądało? Bez szału to ogłoszenie wyników, wszystko takie byle jakie...

Gość gość
marcela ze swoim wzrostem i brakiem angielskiego nei da sobie rady. Renata the best. A wczesniej ktos pisal o Tamarze- tez ma szansę, że ktoś jej zaproponuje pracę w modelingu. Zuza wybaczcie, ale tak samo jak Justyna nie wiem co robily w tym programie.