Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem brzydka. Nie mam szans na faceta. Powiem wam dlaczego

Polecane posty

Gość gość

Poniewaz nie mam kobiecej budowy ciała. Jestem wysoka, bardzo. Mam 180cm wzrostu, waskie biodra, szerokie ramiona, malutkie cycki. Przestalam rosnac w wieku 14lat. Wszystkie kolezanki mialy max 170. Dwie ok 173-175. Byłam wzrostu kilku chłopakow. Taki goryl. Od tylu wygladm jak facet. Ładna dziecieca twarz + wstrętne cialo. Nie podniecam mezczyzn, bo niby czym?

Gość marcin.misiek@op.pl
Przeslesz mi zdjecie buzi? Jestes w moim typie:-) :-) A.z kad jestes?

Gość gość
Bzdury opowiadasz. Podobną sylwetkę i śliczną twarz ma np. księżna Charlene - moim zdaniem przepiękna kobieta, pewnie podnieca wielu mężczyzn.

Gość gość
To nieciekawie, fakt.

Gość fantastyczny temat!!
Każda potwora znajdzie swego amatora. Zobaczysz, to stara zasada jak świat

Gość gość
dobrze cię rozumiem ja mam już męża a dalej niemoge sie zakceptować z tego wszystkiego 17 maja tego roku miałam operacje plastyczą uszów bo poprostu czuje sie brzytka itp mąż ciągle powtaża ze jestem najpiękniejsza na świecie itp ale moja psychika myśli inaczej

Gość gość
oj kobitki... nie pozwolić by kompleksy zawładnęły życiem! takie jest życie. nie ma równych szans - każdy jest inny. ładniejszy brzydszy mądrzejszy głupszy itd. ale każdy jest wyjątkowy. autorko pamiętaj że masz wiele na pewno zalet, i na nich się skup a nie wyglądzie. my faceci nie lubimy w większości babek zakompleksionych. większość leci na piękno ok, ale są też tacy którzy może i jak inni marzą o pięknej d***e przy boku ale ważniejsze jest dla nich kim dana osoba jest. nie każdy wybiera ciało. jak ktoś napisał - każda potwora znajdzie amatora. głupie powiedzenie ale prawdziwe. przynajmniej będziesz mieć pewność jak cię któryś pokocha że nie udaje. ze nie jest z tobą by sie pochwalić przed kumplami. mało pocieszający wiem ale jednak jakby nie patrezc to jednak duży plus. naucz się odnajdywać i dostrzegać to co dobre bo nawet w złym można często odnaleźć coś dobrego. uśmiech :) mimo wszystko :)

Gość gruby ziom
Nie martw się na bank, kogoś znajdziesz. Najbardziej przej****e pod względem szukania drugiej połówki mają grubi kolesie, jak nie są bogaci to absolutni żadna ich nie chce.