Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kolorowe Korale...

Dzidziusie z LISTOPADA 2012! Zapraszam

Polecane posty

Hej jak minal dzien? My poszlismy nad jeziorko i nawet sie opalilam troche :D. Mam nadzieje ze ta pogoda sie utrzyma jak najdluzej. Poza tym marudzenia ciag dalszy a zabkow ani widu ani slychu ehhh.

Hej dziewczyny moja juz spi. Myslalam ze dzisiaj sie wykoncze dobrze ze mama przy malej pomogla bo dzisiaj jak trup sie czulam... Teraz troche lepiej. Jojo super ze sie opalilas ja mam problem ze opalam sie na czerwono i bable sie robia ehh... cale lato blada jak sciana hehe. Dziewczyny uzywacie dla swoich maluchow kremow z filtrem, moze jakis polecacie ??

Ja nie uzywam bo jeszcze kilka dni i znowu cale lato bedzie padac :) niestety tu taka pogoda :/. Kolorowe Korale fajnie ze masz kogos do pomocy :). Seba niedawno dostal dziwnej wysypki na pleckach i nie wiem jeszcze od czego a nic nowego mu nie dawalam do jedzenia no i tylko na plecach ysypalo go hmmm. Musze go poobserwwac i jakby co to trzeba bedzie sie udac do lekarza.

Hej , moj malec spi juz od godzinki . Ja używam na ciałko "Dax" a na twarz " Lirene Kids" . Oba są ok . Cena normalna i oba przeznaczone juz od 6 miesiaca życia ;) ale i tak jest delikatnie opalony , pierwsze promyki słońca juz pod koniec kwietnia opalily ciałko synka, ma to po mnie , od raz na brązowo ;) teraz jak stosuję te kremy jest ok .

nie ma za co - po to jest ten top zeby dzielić się doświadczeniami ;) Spokojnej nocki .

Nie, wlasnie wyczytalam ze to moze byc koniec trzydniowki. Wiecie jestem pierwszy raz mamuska to nie wiem o pewnych sprawach :) obiawy mial identycne czyli to co bralam za goraczke przez zabkowanie bylo goraczka spowodowane trzydniowka ehh jeszcze duzo mam do nauki :). Przy nastepnym bede madrzemsza hehe. Czy wasze dzieci jedza juz wszystko?

Jojo moja je praktycznie wszystkie warzywa, ryby, mieso , z owocow je tylko jablka, banany, suszone sliwki, gruszki. A jak u Was z glutenem ja postanowilam nie ciapac po pol lyzeczki, zrobilam malej kaszke manna na mm podawalam kaszki z glutenem i malej nic nie jest.

Moj tez juz wszystko zjada ale warzywa tylko ze sloiczkow chce albo w zupie, samych nie zje za cholercie :). Mysmy juz gluten przerobili i tez sie nie cackalam z pol lyzeczkami i tez nic nie jest :). Nawet odwazylam sie ugotowac mu kaszy mannej na krowim mleku 2% i tez wszystko ok tak wiec syn jest juz oficjalnie wszystkozerny hehe.

Moja obiadkami ze sloiczkow pluje dalej niz widzi wiec gotuje sama . Sloiczki to tylko deserki. Myslalam zeby tez sprobowac podac mojej krowie mleko ale troszke sie boje hihi

Dzien dobry :). Jakie plany na dzis? Ja nic konkretnego ale chcialoby mi sie odwoedzic fryzjera bo moje wlosy juz placza :D. Myslicie juz o powrocie do pracy?

Hej. My dzisiaj wieczorem wybieramy sie na pizze z moja mama :-) Do pracy na razie nie mysle wracac, chce poswiecic 100% czasu malej :-)

Hej dziewczyny ! . Moj synek je już dość dużo nowych rzeczy, "naszych" , na szczęście jak narazie po żadnej nie było problemów. Sama gotuje mu zupki, od czasu do czasu, jak jesteśmy po za domem dostaje słoiczek. Narazie nie mam zamiaru wracać do pracy, chcę sama odchować małego. Teraz jest najlepszy okres w jego życiu i naszym też , nowe słówka, codziennie nowe umięjętnośći zdobyte, Chcę to wszystko widzieć, a wiadomo jak w pracy . Na dzisiaj żadnych planów. Może wyjdzie coś spontanicznie ;) Miłego dnia .

Dokladnie Nusia03 pierwsze kroczki, pierwsze slowo mama, szkoda by bylo przegapic. Ja z mala w domku bylysmy o 22. Mala dopiero zasnela. Taki maly babski wypad na pizze z mala i mama mialysmy. Dobranoc dziewczyny

Hej co slychac :). U nas dzis duzo sie dzialo i caly dzien na dworze przesiedziwlismy hihi. Bylismy nad jeziorem i tak goraco bylo ze Seba tylko w pieluszce sobie w cieniu sie bawil. Wyobrazacie sobie ze juz czwarty dzien z kolei mamy schabowe na obiad bo tak mi sie ich chce ze nie moge sie powstrzymac a naszczescie moj nie nazeka wiec jestem szczesliwa. Wy jak spedzilyscie dzionek?