Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Toirosa

Właśnie sobie uświadomiłam że jestem z chłopakiem dla kasy

Polecane posty

Gość Toirosa

i cięzko mi z tym..

Gość gość
wstydź się

Gość gość
Nie przejmuj się, on jest zapewne z tobą dla cycków.

Gość gość
a ja uwazam ze to norma w dziejszych czasach co druga dziewczyna tak robi sama z reszta nie jestem wyjatkiem,a kiedys to mialam dwoch,trzech oslow oczywiscie wszyscy dla kasy,nie poddawaj sie dziewczyno,teraz to norma

Gość Toirosa
nie umiem od niego odejśc, nie chcę od niego odchodzić..nie kocham go..brzydzę się nim. Jak uprawiamy seks to wyobrażam sobie że jestem z kimś innym. No ale tkwię w tym związku, bo przy nim mi niczego nie brakuje....sama nie poradzę sobie.

Gość gość
"dlatego ja juz dawno postanowiłem byc sam bo zeby nie bylo takiej sytuacji tylko dymanko na boku i nic stalego" - dymanko to ty masz co wieczór ...z własną ręką... założe się że nie r*****eś od dawna i stąd twoje frustracje

Gość At home
to skoro już to sobie uświadomiłaś to miej jaja i odejdź od niego pasożycie

Gość anka39
Toirosa- Kasa cię nie uszczęśliwi bo kasę da się zarobić zawsze a jak masz przy boku to co ci sprawia radość to jesteś szczęśliwa , im prędzej zakończysz tą znajomość i poszukasz sobie uczucia tym lepiej spędzisz życie a kasa będzie miała drugorzędne znaczenie . Ja tak mam z moim mężem przyjacielem , jest nam bardzo dobrze razem chociaż kasy nie mamy zbyt wiele .Nie słuchaj porad w stylu ,ja miałam zawsze łosi którzy mnie sponsorowali bo to mówi osoba szczęśliwa w takich związkach ,gdyby tobie to pasowało nie pisałabyś tutaj nawt zdania , każdemu odpowiada co innego ty znajdź to co tobie odpowiada bo warto.

zawsze da zarobic? pomieszkaj tu gdzie ja w tym chlewie jak zdobede 100zl to sie ciesze

Gość znowu 10 osób, cholera
jakiś wysyp stuknietych dzisiaj :O

Gość anka39
no to trzeba opuścić chlew i poszukać coś innego ,jest wiele możliwości a ty nie jesteś jakimś baranem co nic nie umie ,a jak nie w Polsce to do europy jechać sprzątać za 800 euro na miesiąc i też dasz radę , jest sporo firm które szukają ludzi do sprzątania

Gość gość
Wszystkie małolaty to blachary. Bo taka bieda w Polsce że w d****h sie ludziom przewraca..... Kasa kasa kasa...... A w oczach obłęd... Ogarnij się!