Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dzialanie tabletek anty

Polecane posty

Gość gość

Przy pierwszym opakowaniu tabletek anty kochalam sie od 9 dnia ich stosowania ( bo wczesniej mialam zastrzyk hormonalny). Moje pytanie : czy od drugiego opakowania moge uprawiac seks bez dodatkowego zabezpieczenia juz od pierwszej tabletki?

Gość gość
Dodam, ze biore tabletki Qlaira - 28 w blistrze, przyjmuje sie je bez przerwy.

Gość gość
już od pierwszej tabletki jesteś zabezpieczona,jeśli zaczęłaś brać w pierwszym dniu cyklu...

Gość gość
Nie zaczelam brac w pierwszym dniu, bo mialam wczesniej zastrzyk i nie mialam okresu. Zaczelam wiec uprawiac seks bez dodatkowego zabezpieczenia po 9 dniach stosowania tabletek. Pytam, czy jak juz biore kolejne opakowanie, to nie musze juz znowu przez iles tam dni uzywac dodatkowo gumek?

Gość gość
Mogłaś od razu tak napisać:) Przy następnym opakowaniu już nie trzeba stosować dodatkowej antykoncepcji,przy pierwszym wszystko sie ładnie normuje

Gość gość
OK. To dzisiaj biore druga tabletke z drugiego blistra i smigam bez gumki, bo mam taka ochote, ze szok. W ogole to tabletki dzialaja na mnie odwrotnie niz na wiele kobiet - mam duuuzo wieksze libido.

Gość gość
zazdroszcze,też biore tabletki i moje libido ciągle spada w dół

Gość gość
To moze zamien na inne? Chyba ze juz wielu probowalas... Jakie stosujesz?

Gość gość
biore yasminelle,na początku było ok ale po 2 miesiącach libido prawie całkiem zniknęło,brałam też mercilon i cerazette:/ Na obecnych chociaż niemam innych dolegliwości i piersi się powiększają,więc chociaż taki plus

Gość gość
Ja mam Qlaire i to sa moje pierwsze tabletki. Wszystko jest OK, tylko dwa kilo przytylam, ale to chyba nie od tabletek, bo sie troche obzeralam

Gość gość
Ja bym chciała przytyć,po rocznym karmieniu piersią moje kobiece kształty uleciały w kosmos,ale nie jest mi dane:P

Gość gość
Musisz jesc kaloryczne dania i juz. :D