Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sandowalo

romans mojego chłopaka?

Polecane posty

Gość sandowalo

mój chlopak od jakiegoś czasu dłuższego non stop prawie nie ma dla mnie czasu, jak znajdzie chwile to w niedziele wieczorem wpadnie na 2-3 godziny. Seksu też prawie nie ma. A dowiedziałam się, że ma świetny kontakt z nowo poznaną panią .... ta "pani" współpracuje z nim, z jego firmą. Wiem, że ją bardzo lubi, często z nią rozmawia, często jeździ do niej do firmy. Odkąd ją poznał nasze relacje powoli się ochładzały. Niby dalej jesteśmy parą, rodzina, znajomi, wszyscy uważają nas za parę. Ale to nie jest to co było. Rozmowy z nim nie dają nic, nie mam żadnych dowodów, że to coś więcej. Więc nie wiem co robić :(

Gość sandowalo
trochę się boję na pewno, ale z drugiej strony, on dużo i ciężko pracuje, i może ja po prostu wydziwiam i wymagam zbyt wiele. Już sama nie wiem :( Nie wiem, może jakbbym zdobyła jakiś dowód jego niewierności ... Ale nie mam jak nawet. A kontaktować się z tą kobieta? ona pewnie zaraz by mu powiedziała, że do niej pisałam albo dzwoniłam

Gość gość
zostaw go zanim on zostawi ciebie , to tylko kwestia czasu , chłopak wpadł zauroczył się i teraz wszystko zalezy od tej drugiej czy przyjmie go , was juz nie ma

Gość sandowalo
kocham go :( nie chcę od niego odchodzić. Na próby rozmowy on zawsze odpowiada, że ma tyle pracy, że tyra całymi dniami i wychodzę na niewyrozumiałą egoistkę :( czego chcę? chcę mieć pewność, że ten brak czasu dla mnie to tylko skutek pracy, a nie jego zauroczenia inną :( Ale boję się bardzo, że to ona jest powodem. Bo z nią rozmawia dzień w dzień nawet w weekendy (wiem to od jego pracownika, a mojego sąsiada, który tak napomknął w rozmowie kiedyś, że mój to bardzo dobrze się dogaduje z X, że dzwoni do niej z każdym problemem, a ona mu załatwia sprawy i jest bardzo zadowolony ze współpracy z nią). Ona ponoć bardzo dużo już wie o firmie mojego faceta, pomaga mu itd Ale z drugiej strony może jestem przeczulona, a oni zwyczajnie ze soba współpracują. Nie wiem jak to jest w interesach, bo ja pracuję w urzędzie.

Gość niebieskakarolcia
To znowu ty???? Ty co nawet nie mozesz odwiedzic faceta spontanicznie....on ma dla ciebie 2-3 godzinki w niedziele. Dalej w to brniesz, i widac przez poltora miesiaca sie nic nie zmienilo.... http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5573453

Gość sandowalo
moja historia jest inna :) podobna, ale nei taka sama dziś on znowu nie ma czasu, bo ma wypad z kumplami, w piątek ma ryby, w sobote pracuje Echhhhhh a ja wiecznie albo sama albo z kolezanka albo z siostrą i jej dzieciaczkiem :)

wiec czas przestac życ jego życiem i zająć sie sobą:P nie czujesz ze poprostu marnujesz swój cenny czas i mase okazji by poznać kogoś kto nie zostawia ci tyle miejsca na domysły?:)

Gość niebieskakarolcia
Przeciez, to ty. ten sam styl pisowni i za duzo szczegolow sie zgadza......