Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

koteczka-1992

preejakulat, sperma

Polecane posty

czy kiedy sperma spłynęła z brzucha na miejsca intymne kobiety lub kiedy mężczyzna dotyka swoją partnerkę penisem z preejakulatem, to jest możliwa ciąża? pytam o realne przypadki, nie teoretycznie.

Gość guuuuuu
Oczywiście,że jest możliwa:) Ja tak zaszłam w ciążę:)Mój facet nie skończył we mnie a jednak zaszłam:) I dobrze bo inaczej bym się na dziecko nie zdecydowała:)

Gość gość
zależy od dnia cyklu. Ja powiem tak - przed seksem z mężem włożył mi wacka a później wyjął i dopiero gumkę założył i zaszłam w ciążę :D

Gość Gościóweczka
Dobra nie straszcie mnie bo ja mam ten sam problem. Z tym, że kochaliśmy się w moje dni płodne...

Gość hyzza
To ja jestem jeszcze lepsza - kochałam się kilka dni przed spodziewanym okresem, mój mąż nie skończył we mnie i ZASZŁAM;) To jest kumulacja szczęścia:) A serio to przecież ogólnie wiadomo,że ani stosunek przerywany ani obserwacja cyklu nie są metodami antykoncepcji - a napewno nie doskonałymi jak widać. Preejakulat wystarczy by zajść. Podobnie z cyklem. Widać coś mi przesunęło owulacje i trafiłam akurat na jajeczkowanie. Ja jestem zadowolona - w przypadku takiego znikomego prawdopodobieństwa zajść w ciążę - to prawdziwe szczęście:D

Gość adadadada
to trzeba zacząć myśleć głową a nie inną częścią ciała. Jak uprawiasz sex bez zabezpieczenia to bądź przygotowana na ciążę - to chyba jasne

to nie był seks, tylko petting... wytrysk był na moje ciało, ale nie wiem czy czasem cos nie spłynęło w miejsca intymne, bo wytrysk był dość obfity i na wszystkie strony... miałam teoretycznie dni niepłodne, ale kto wie