Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfsgfe

Czy faceci spod znaku WAGI posiadają jakieś zalety?

Polecane posty

Gość gfsgfe

Jak wyżej. Dotychczas mężczyźni- wagi, z którymi miałam styczność, mieli same wady. Jakie wy macie doswiadczenia z facetami spod tego znaku? Jakie ich wady i zalety widzicie?

Gość gość
same rozmemlane, mamisynkowe kluchy. bez wlasnego zdania, skapi do bolu, najczesciej wrecz zeruja na partnerce. seks tylko wtedy gdy on ma ochote, ogolnie unikaja czulosci, tulenia itp. dogryzajace partnerce z powodu wygladu, sami wygladaja... hmmm najczesciej nieciekawie.

Gość gość
no właśnie, a we wszystich opisach horoskopowych zawsze widnieje, że wagi to najtrakcyjniejsi ludzi :P taaa :D dla mnie to straszni egoiści, od partnera wymagają wszystkiego w 100%, a od siebie nic. i to ty bedziesz musiała wychodzić inicjatywa w związku z waga, bo on tego nie potrafi niestety. facet waga jest chorobliwie niezdecydowany.

Gość kszksz
ojjj pozytywnie to raczej nie jest z tymi wagami. znam 40 latka, bez kobiety, dzieci, ogolnie u rodzicow mieszka, truje zycie innym. dzidzia, ehh szkoda gadać!

Gość gość
ja waga kobita kulturalna mam gust mila wrazliwa az bo bolu.gorzej z okazywaniem czulosci,rorrzutna.nie przywiazuje sie do rzeczy,materialnych,chetnie pmagam innym .przywiazuje duza wage do rozwoju duchowego.lubie cisze.spokoj.nienawidze chamstwa krzykow i prostakow

Gość gość
ludzie wagi to osby bardzo grzeczne.wodniki to takie szczury zeruja na innych

Gość zajebista gosciowa
dajcie sobie spokoj z facetami wagami to cholerni babiarze i skapcy, tylko na sobie nie oszczedzaja, cholerne pepki swiata!!!

Gość gość
tutaj nie chodzi o kobiety-wagi, tylko o facetów-wagi, o nich piszcie ;)

Gość gość
uppppppppp

Gość znowu 10 osób, cholera
tak mają stabilną wagę i nie są otyli to moje przypuszczenia za to o Tobie mogę z całą pewnością powiedzieć że jesteś durna a twoja inteligencja jest na poziomie szympansa skoro wierzysz że charakter człowieka zależy od tego w jakim dniu sie urodzi.

Gość gość
to, że dla ciebie znaki zodiaku są głupotą, nie znaczy, ze musisz obrazac innych, dla których nie są ;) nie mówie, ze wierzę w bzdurne horoskopy z gazet, bo nie wierze i nie czytam, ale uważam, że w astrologii, opisach charakteru poszczegolnych znaków ejst trochę prawdy. nie wszystko co do joty sie zgadza, ale dużo rzeczy tak, widze to w swoim opisie i w opisach innych ;) a wszystkie wagi, faceci oczywiscie, których spotykałam, byli bardzo niezdecydowani, kochali WSZYSTKIE kobiety, a najmniej swoja własna, byli babiarzami, flirciarzami i ogólnymi gnojkami żerującymi na uczuciach kobiet ;) dlatego pytam, czy może mają jakieś zalety? :P

Gość podpisuję się pod 2
wypowiedzią, wypisz wymaluj mój eks.Brudna , spocona, zapasiona świnia, wredna do bółu.Jak się poznaliśmy dbał o siebie, później spasiony jak nie wiem, żerował na mnie i mojej rodzinie , żałował kasy na dezodorant, jakby mógł mył by się w deszczówce i sam robił mydło, bo to za 1,5 zł za drogie było.I ciota maminsynkowata do kwadratu, mamusia ostoją i wikipedią, wszystko jej mówił łącznie z żalami na życie seksualne.

nie obrażam ja stwierdzam fakt :D ktoś mnie kiedys teog sprytnego wybiegu nauczył :D ciekawe jak ma się znak zodiaku do osób które urodziły się w wyniku cesarskiego cięcia wszak przecież mogły się urodzić pod innym znakiem gdyby nie ingerencja lekarza :D jesteś durna wiec oni mają zalety których nie dostrzeżesz bo ty szukasz zgodności z horoskopowym pierwowzorem.

Gość to sprecyzuj czy cesarka
cięta w poprzek czy wzdłuż pani mądra flądra

.I ciota maminsynkowata do kwadratu, mamusia ostoją i wikipedią, wszystko jej mówił łącznie z żalami na życie seksualne.>>>A jak nazwiesz tę desperatkę która z nim była ? oferma bez poczucia własnej wartości, brudaska bo przeciez brud jej nie rpzeszkadzał czy jakoś inaczej :D ? ciągle na tych swoich facetów narzekacie i dopatrujecie sie związku z horoskopami zamiast zatrzymać się na stacji benzynowej i solidnie ich na myjni umyć skoro śmierdzą a w domu rządzi mama :D