Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bydgoszczanin1984

Po czym poznajecie że to ja pisałem?

Polecane posty

Po " nawiedzeniu " ? Braku przecinków ? skrótach myślowych ? Zastanawiam się bo staję się tu coraz bardziej rozpoznawalny i nie pasuje mi to. Wolę być anonimowym. A jeżeli ktoś kiedyś weźmie przypadkową powieść w dłoń i skmini że to ja ? Trochę mnie to przeraża. :/

Gość gość
poyeba wyczuwa się z daleka :classic_cool:

a czyli to xxxyzxxx pisał. No tak zapomniałem że ten zbok jest online 24/7. Teraz pisze sam ze sobą i obrzuci mnie komentrzami z pomarańczowych i niebieskich nicków. Zazdrośnik. Współczuje mu. W życiu nic nie osiągnął. Rozpaczliwie szuka kobiety bo żadna nie chce go w real. Pewnie ma tylko kasę i nic więcej sobą nie reprezentuje. Ale tacy ludzie też się rodzą :) Zresztą każdy wie kim on jest. Po co mi to pisać :P

Po pierwsze kłamiesz i nie tylko ja Ciebie na tym złapałem. Po drugie Jeden wykrzyknik starczy. Więcej niż jeden świadczy o Twoim zachwianiu emocjonalnym. Po trzecie gdybyś mi nie zazdrościł , nie pisał byś na mój temat. Narzuca się jedynie pytanie w czym. Ale na to nikt prócz Ciebie odpowiedzi nie zna. Po czwarte , nie masz życia bo onilne tu jesteś non top. Po piąte nie mam zamiaru więcej pisać z kimś takim jak Ty. Kim - nikim. No właśnie - halo jesteś ?