Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Teściowa i sukienka dla córki echh ..

Polecane posty

Gość gość

Witam Mam problem z teściową. Na dzień dziecka kupiła ona mojej córce sukienkę nawet ładną taką ciemno zieloną ,,szmizjerkę" Jednak mi czegoś na niej brakowało .Postanowiłam ją jednak udoskonalić i kupiłam taką dość dużą nalepkę z kotkiem i nalepiłam ( naprasowałam) na kieszonkę sukienki. Teściowa wczoraj wpadła do mnie na kawę a ja wystroiłam córkę w sukienkę od niej ( z kotkiem już nalepionym) , a ta do mnie wielkie hallo powiedziała,, widzę , że ci się nie podoba skoro musiałaś ją przerobić" Powiedziałam , że podoba nawet bardzo , a ta dalej swoje echh ...

Gość kayleigh22
no i co mam Ci kobietko teraz doradzić? powiedz tesciowej ze sukienka jest przesliczna ale chciałas ja nieco ozdobic i tyle.

Gość kayleigh22
przeciez gdyby była brzydka nie zakładałabyś tej sukienki córce ... powiem Ci ze Twoja tesciowa robi z igły widły chyba sie nudzi

Gość gość
powiedziałam , że ładna i że to tylko ozdoba a ta na to , że ona juz nie wie co kupować bo złe i brzydkie ;/ i gadać tu z taka

Gość kayleigh22
widze ze naprawdę masz problem, dziwna ta tesciowa... ja Ci powiem ze jesli ona tak sie upiera przy swoim to ja juz bym to olała i tyle. bo co tu wiele zdziałasz ? nic

Gość gość
wiem , że nic nie zdziałam w przyszłości po prostu nie będę nic kombinować przy ubrankach od niej , po prostu chciałam wiedzieć czy wasze mamy/ teściowe też tak wszystkiego się czepiają ,, i z igły robią widły "

Gość kayleigh22
moja tesciowa to znaczy przyszła tesciowa nie , jest bardzo fajna kobietka i moja mama raczej tez z takich pierdół nie robiła by problemu

A Ty byś chciała by teściowa przerabiała prezenty które od Ciebie dostanie ? Nie sądzę. W każdym razie to jest "problem" takiego kalibru by się na siebie boczyć.

Gość gość
ale ja nic złego nie widzę w udoskonaleniu ubranka dla dziecka ( czyt. nalepce/naprasowance) przecież to tylko mała ozdoba

Gość kayleigh22
taa rzeczywiście to jest MEGA problem zeby sie boczyc na siebie ty potwór wracaj na bagna ... oczywiscie ze to nic złego to tylko -głupia nalepka- ludzie ...

Gość gość
Swoją drogą gust to ty masz najniższych lotów... O docenianiu prozentów i szacunku do innych nie wspomnę. Kto cię wychowywał, ulica?

Gość gość
Swoją drogą gust to ty masz najniższych lotów... O docenianiu prozentów i szacunku do innych nie wspomnę. Kto cię wychowywał, ulica?

Gość gość

Gość gość
Ciesz sie, ze Twoja etsciowa kupuje cokolwiek dla Twojej corki. Moja wcale nie interesuje sie wnukami, tylko soba. A I nie kupuje im prezentow. Wiec ja bym sie nie martwila.

Gość gość
Ciesz sie, ze Twoja etsciowa kupuje cokolwiek dla Twojej corki. Moja wcale nie interesuje sie wnukami, tylko soba. A I nie kupuje im prezentow. Wiec ja bym sie nie martwila.

Gość kayleigh22
DO GOŚĆ-- Swoją drogą gust to ty masz najniższych lotów... O docenianiu prozentów i szacunku do innych nie wspomnę. Kto cię wychowywał, ulica? ------ za to ty jestes bardzo inteligetna i wychowana. pisac do czlowieka ktorego sie nie zna ze wychowała ja ulica.... szkoda gadac przerażasz mnie.. to jest straszne

Gość gość
ale ja doceniam każdy przyniesiony przez nią prezent tylko nawet do głowy mi nie wpadło , ze przez głupią naklejkę mogę ją zezłościć , jeżeli bym wiedziała to w życiu nic bym tam nie przerabiała

Cytuje siebie wcześniej wypowiedzi : W każdym razie to jest "problem" takiego kalibru by się na siebie boczyć. jadłam literkę :o Miało być "W każdym razie to nie jest "problem" takiego kalibru by się na siebie boczyć.

Gość gość
w sumie teściowa powinna ciebie olać i kupować małej zabawki czy inne pierdoły, bo masz takie wielkie wymaganie robisz problem rangi państwowej z takiego bzdeta. Jak przerabiasz udoskonalasz, to nie pchaj dziecka potem na oczy teściowej, chyba każdy ułomny jest w stanie się zorientować, że prezent nie był trafiony, bo musiał zostać przerobiony. Możesz zaserwować bajkę dla teściowej, ze mała tak kocha sukieneczką i zobaczyła tego kotka to od razy chciała tylko na tej sukieneczce i inne pierdoły, jak chcesz aby było miło. Nie umiesz się kulturalnie zachować, to jedna kwestia, a druga,że nie umiesz też sprawnie wybrnąć z bardzo banalnej sytuacji, Teściowa nie musi być bezkrytyczna w stosunku do ciebie i rozgrzeszająca, przywaliłaś gafę takie są fakty, a teściowej to się miał prawo nie spodobać.

* zjadłam :P kayleigh22 -----A Ty gdzie wrócisz :P ? Ludzka rzecz jest się pomylić,zrobić błąd w zdaniu.....Ano tak pewnie Ty jesteś z tych "idealnych " ;)

Gość kayleigh22
tak, masz racje ja jestem z tych idealnych.

Gość gość
ja widze to tak tesciowa kupiła ładną klasyczną sukienke a ty ją zepsułas naklejajac jakiegos gównianego kotka ! zepsułaś wizualnie całość i dlatego zdenerwowała się po jaką cholere oblepiacie swoje dzieci niczym choinki ? wygląda to tanio i tandetnie tesciowa ma gust i klase czego brak tobie