Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chce sie od nich uwolnic

Polecane posty

Gość gość

Nie cierpie moich rodzicow czuje ze dusze sie w ich towazystwie. Mam starsza siostre i mlodszego brata to sa ich oczka w glowie mnie uwazaja za tepa ktora i tak nic nie osiagnie (slyszalam nie raz od matki). Jak bylam mala dostalam ochrzan za to ze nie po oglam jej w czyms tylko babci a potem sprala mnie. Mialam kiedys szwy po zabiegu mialam tylko 10 lat i balam sie usunac wiec odeslali mnie do domu moja mama sama chciala je usunac mimo ze nie bardzo sie na tym zna ja sie balam wiec ona uderzyla mnie w twarz upokarzajac mnie przy rodzenstwie i mojej babci. Czulam sie jak totalne zero i smiec wytykany palcami bo podejrzewam ze moja babcia przekazala to dalej do rodziny. Moj ojciec to flegmatyk nie oddzywa sie prawie wogole do mnie nigdy nie stanal po mojej stronie tylko po matki. Tylko ciagle wyrzuty sumienia. Mam prawie 19 lat i chcialabym spelnic swoje marzenia chce wyjechac do Londynu i zaczac swoje zycie na nowo. Bylam raz w Londynie i zakochalam sie w tym miescie. Niestety narazie jestem uwieziona i nie moge oddychac...