Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wasze dwulatki i trzylatki śpią w dzień?

Polecane posty

Gość gość

Proszę o odpowiedź.

Gość gość
Moja w lipcu kończy 3 latka, w dzień nie śpi.

Moja niedawno skończyła 2 latka i śpi w dzień ok. 2h, choć czasem już ma takie dni że nie chce spać, ale wtedy widać po niej że zaczyna bardziej broić.

Gość gość
moja mając 4 tala idzie na drzemkę

Gość gość
Moja ma 27 miesięcy i śpi w dzień około 1,5 do 2 godzin. To mały śpioszek jest. Jej straszy brat ma 5 lat i też mu się zdarza ze jeszcze sobie utnie w dzień drzemkę, zwłaszcza zimą albo jak teraz taka deszczowa pogoda.

Gość 1984Asia1984
Mój dwulatek powoli odchodzi od drzemki w dzień, tzn śpi jeszcze tak co drugi dzień, ale chyba już sama go nie będę kładła, bo jak śpi w dzień to idzie spać ok 23 . Wolałabym żeby już może nie spal w dzień a chodził spać jakoś normalnie 20-21. Dodam, że jak pójdzie spać o 23 to potem śpi do 10 rano

Nasz ma 2,5 roku i kładę go w dzień jeszcze, pośpi tak do 2h. Jednak szczerze powiem, że robię to dla siebie bardziej, bo i ja wtedy drzemię... Za to nie śpi później do 23. Ale ja i tak czekam na męża, aż z pracy wróci po północy, więc na razie to nie problem. Jak wejdzie przedszkole to już wtedy obowiązkowo będziemy musieli zmienić ten rytm.

Gość Mia886
Moja dwulatka śpi w dzień ok 2 godziny. Jak Jej nie kładłam to zasypiała o 19-20,a później budziła się w nocy,bo głodna była. Więc wolę Ją położyć w ciągu dnia,bo wtedy mniej marudna jest,zasypia na noc ok 22 i wstaje o 9 rano. Więc nie jest źle:-)

Gość gość
A w przedszkolu śpią trzylatki i starsze?