Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do osób znających się na dieta

Ułoży mi ktoś dietę na każdy dzień?

Polecane posty

Czy jest ktoś kto mógłby mi pomóc ułożyć zdrową dietę i rozpisać na każdy dzień co powinnam jeść żeby zdrowo schudnąć kilka kg? Dodam, że mam w planach ćwiczyć tylko nie wiem co i jak jeść żeby było idealnie.

Wejdź na moją stronę (link w stopce). Mam nadzieję, że informacje okażą się pomocne;) Pozdrawiam!

Na tej stronie nie ma nic co by mi pomogło www.alwaysfit.pl tak samo naturalnarewolucja.pl. Ja bym chciała żeby ktoś mi rozpisał na tydzień dzień po dniu jadłospis tak jak jest np w norweskiej czy kopenhaskiej.

I co nie ma nikogo chętnego kto się na tym zna a mógłby pomóc ułożyć taki plan:(

Takimi zadaniami zajmują się dietetycy, na stronie sfd.pl na forum, za 25zł ułożą Ci rozpiskę diety na miesiąc.

Gość gość
Albo idź do kiosku, kup Super Linię. W każdym numerze jest dieta lub dwie, zdrowe, rozsądne, ułożone przez dietetyka. A także wiele ciekawych artykułów i historie osób, którym się udało schudnąć.

Gość mija88
kochana ja ci nie uloze, ale powiem ci jak schudnac: dużo ćwiczyc, duuuzo pić (woda i herbaty, jak nie lubisz czarnej to polecam figura detox), odstawic pieczywo i makarony, zastapic je warzywami i kaszami. Mieso tylko chude: kurczak gównie. Bedzie dobrze :)

Gość gość
Wez sobie wklep w google dieta np 1300kal i ci sie pokaza jadlospisy na kazdy dzien tygodnia. Ale z twojego odchudzania gowno bedzie, bo ty jestes zbyt leniwa, nawet do tego, zeby sama sobie jadlospis ulozyc :D :D

Dzięki, staram się jakoś jeść zdrowo, ale zawsze cokolwiek zjem nie wiem czy to dobre czy lepiej powinnam coś innego. Staram się na śniadanie węgle potem jakiś owoc obiad zupka albo właśnie kurczak potem koktajl mleko z bananem i kolacja jakieś białko twaróg itp ale nie liczyłam ile to ma kcal. A ile powinnam jeść kalorii żeby schudnąć kilo na tydzień? Ćwiczę codziennie z chodakowską bez sob i niedz. 160cm 59kg 27lat

Gość gość
banan na podwieczorek to mega kiszka. banan najpozniej zjedzony do 12 powinien byc. ma wysoki index glik.. jedz duzo bialka. warzyw. pij duzo wody. nie jedz jogurtow owocowych, sam cukier. nie jedz pieczywa, makaronow.

Gość gość
kilo na tydzie n to duzo, lepiej pol kilo chudnij. utnij 500kal od twojego zapotrzebowania dziennego. w necie pelno kalkulatorow ktore pozwala ci obliczyc ile powinnas dziennie jesc i utnij z tego 500kal. nie jedz tez slodkiego, nie jedz macznych rzeczy, nie pij alkoholu, sokow ze sklepow i innych coca coli.