Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dysleksja to mit

Polecane posty

Gość gość

Tacy ludzie sa leniwi, tępi jak osły i głupi. TAKA PRAWDA rodzice nie przyjmują do wiadomosci, ze ich dzieci są tumanami/leniami

Gość gość
Zgadzam się w 100%

Gość gość
tak samo jak adhd, dda, ddd i tysiąc innych usprawiedliwień na lenistwo i głupotę!!!!!!!!!!

Gość gość
i schizofrenicy, paranoicy, epileptycy i ci z zespołem turetta. wszyscy udają!!!!

Gość gość
Ta najlepiej nie wiedzieć nic w temacie a się wypowiadać

Gość gość
dysleksja to w skrócie mikrouszkodzenia mózgu i nie wystepuje ona tak czesto jak ilosc wystawianych zaswiadczeń

Gość gość
i cukrzycy, wieńcowcy, głuchoniemi, niewidomi, sparaliżowani, downy, wszyscy oni udają

Gość gość
ja np udaje ze mam alergie. tre sobie oczy, kicham na zawolanie, leci mi z nosa woda, ktora sobie wstrzykuje a wszystko po to by sobie poudawac, pouzalac sie nad soba i nic nie robic . no bo przeciez czy ktos slyszal 25 latemu o alergi ??

Gość gość
dysleksje dianozuje sie tylko gdy iloraz inteligencji jest rowny 100 lub wyzszy, wiec te osoby wcale nie sa glupie ani nie sa to osly, zazwyczaj sa to osoby zdolne z ilorazem intelgiencji wyzszym niz przecienty, przecietny to jest wymagane minimum aby wydac komus zaswiadczenie o dys.

Gość gość
ok zgadzam się 50% , że większość ludzi jest leniwych ale uwierz mi ze dysekcja istnieje ja ją mam i to nie jest tak , że jestem leniwa w podstawówce oraz w liceum chodziłam na zajęcia dodatkowe fakt faktem pomagały nauczyłam sie pisać poprawnie słowo spotkać a uczyłam się go rok wiem ze to jest śmieszne a bardziej żałosne ale problem w tym ze nie mogłam tego zapamiętać jak większość słów gdyż pisząc słyszę co innego np: chep, spodkać, czy tez problem z ą - om dla ciebie to proste zaś dla mnie nie wstydzę się tego ale nawet jak "uczę " się tych słówek które sprawiają mi trudność to i tak czasem przy pisaniu ich zastanawiam się.Dysekcja też jest w mowie niektóre słowa nie wypowiem staram sie ale zacina.... ponadto ukazuję się ona przy budowaniu zdania lub interpunkcji. ok dla ciebie mogę być lenie ale mam prośbę proszę cie nie komentuj i wytykaj tej osoby palcem tak w realu bo uwierz mi na prawdę było by przykro.