Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy stosujecie techniki manipulacji w kontaktach z mężczyznami ?

Polecane posty

Gość gość

Bo ja sie duzo nauczylam na szkoleniach gdy pracowalam w telemarketingu, faceci jedza mi teraz z ręki

Gość gość
Tak sobie tłumacz. Facet patrzy tylko na to jak wyglądasz jak jesteś kaszalotem to swoje techniki możesz sobie wsadzić.

Gość gość
oczywiście :) ja się tego nie uczyłam, ja od dziecka potrafiłam to robić. Wiem co i kiedy powiedzieć. Wiem jak to powiedzieć. W szczególności dobra jestem w kontaktach z bardzo inteligentnymi facetami, którzy są bardzo wrażliwi na manipulację :) najciemniej pod latarnią

i tak oto dowiadujemy się, że sztuka prowadzenia rozmowy i umiejętność dobrego zaprezentowania się to manipulacja...ktoś się za dużo cosmopolitana naczytał.

Gość gość
Nie czytam tego typu gazet. Sztuka manipulacji nie bez powodu nazywana jest sztuką :) Trzeba mieć wysoko rozwiniętą zdolność słuchania, obserwowania, wyciągania wniosków. Do tego kapka umiejętności obracania kota ogonem, zimnej krwi i uroku osobistego- można to zastąpić zrobieniem z siebie tak zwanej słodkiej idiotki (nie mylić z idiotką) jeśli wyżej wymienione zdolności zawiodą :)

Gość gość
bla bla bla jesteś laska i faceci się ślinią i udają ,że jesteś mądra i fajną. Nie jesteś laską to Cie nie ma:D

Gość gość
ale jesli dziewczyna jest obiektywnie brzydka, zaniedbana...ma np krotkie nogi, niefajne zęby, kartoflany czy garbaty nos, małe oczka jak kosmita to żadne cuda nie pomogą :O

Gość kkjhlkh
tak, własnie w tej chwili to robię :D, bo ja zła kobieta jestem

Gość gość
TAK, TYLKO I WYŁĄCZNIE NA MOIM MĘŻU :p

Gość gość
Chyba nie ma nic bardziej żałosnego i obrzydliwego, szczególnie kiedy to widać. Pozwalasz żeby zobaczyć, a potem na mdłości się zbiera.

Gość gość
Nie mam powodów do manipulowania facetami, więc i technik żadnych nie stosuję.

Gość gość
Wystarczy zagrozic, ze powiem mojej najlepszej kolezance o naszym romansie i ona dowie sie jakiego ma meza. Robi wszystko co chce.